roone1

Slik svarer han på kritikken fra Ronaldo

Publisert Sist oppdatert

– Jeg vet ikke hvorfor han kritiserer meg sånn. Sannsynligvis er det fordi hans karriere er ferdig og jeg fortsatt spiller på øverste nivå. Og jeg skal ikke si at jeg ser bedre ut enn ham. Men det er sannheten.

Slik lød Ronaldos første og lite hederlige omtale av sin tidligere og mangeårige lagkamerat Wayne Rooney i intervjuet med Piers Morgan.

Torsdag kveld kom tilsvaret fra engelskmannen.

– Han er en fantastisk spiller. Han og Messi er trolig de to beste som har spilt. Og jeg har ikke kommet med kritikk, men sagt at alderen innhenter oss alle. Og det er noe Cristiano synes er vanskelig å akseptere, sier han til BBC.

– Han har gjort et intervju som har gått viralt. Noen av kommentarene er merkelige, men jeg er overbevist om at United vil ta hånd om det så fort de har sett intervjuet i sin helhet. De vil gjøre de handlingene de ser på som nødvendige, legger han til.

I intervjuet med Morgan blir Ronaldo også spurt om penger og følgere i sosiale medier. Også der blir Rooneys navn dratt inn.

– Har du flere pund i banken enn du har Instagram-følgere?

– Omtrent likt, lyder svaret fra Ronaldo – hvorpå Morgan følger opp med at Ronaldos svar «kommer til å få Rooney til å hate ham enda mer».

– Ja, men ikke bare ham. Se for deg kritikken fra resten av rottene også.

Powered by Labrador CMS