The Times: – Får sannsynligvis spille på Old Trafford

Ronaldo ble utvist da Juventus vant 2-0 i Valencia. Får han spille på Old Trafford, tro? Det avgjøres neste torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag skriver vanligvis pålitelige Paul Hirst i The Times at Cristiano Ronaldo sannsynligvis er tilbake til kampene mot Manchester United.

Portugiseren ble utvist mot Valencia, noe som gir en automatisk utestengelse på én kamp, men som kan økes.

The Times forstår det slik at suspensjonen ikke kommer til å bli forlenget når disiplinærkomiteen møtes neste torsdag (27. september), og at verdens kanskje beste spiller dermed er klar til å spille begge kampene mot Manchester United.

Det gir i så fall United en ekstra utfordring – men er også en ekstra grunn til å se frem til de kampene.

FORRIGE RETUR: Med Real Madrid i 2013.

Fra onsdag:

United vant 3-0 mot Young Boys, men det ble også spilt en annen Champions League-kamp i gruppe H.

Der fikk Cristiano Ronaldo et direkte rødt kort, noe som potensielt kan bety at han må stå over mot United på Old Trafford.

Mållinjedommeren så noe dommeren ikke hadde sett, og det endte med en utvisning for en rasende Cristiano Ronaldo. Det skal ha vært snakk om lugging.

Det gir en automatisk suspensjon på én kamp, men ved «violent conduct» – voldelig oppførsel – er det vanlig at suspensjonen økes. Ved en tokamperssuspensjon må han stå over kampen på Old Trafford, mens han mister begge om han skulle få tre kamper – det gjenstår å se hvor alvorlig de som tar bestemmelsen synes dette var.

Vi kommer selvsagt tilbake med oppdateringer om akkurat dette på united.no etter hvert.

Juventus vant – til tross for utvisningen – 2-0 på Mestalla etter to Pjanic-straffespark. Valencia bommet også på et straffespark.

PS. Lyon vant 2-1 borte mot Manchester City, med både Rafael og Memphis Depay i startelleveren. Sistnevnte hadde også den målgivende pasningen til Lyons andre mål.

Powered by Labrador CMS