– God avtale for United

Sir Bobby Charlton mener at det var en god avgjørelse av United å godta Real Madrids bud på Cristiano Ronaldo. Han har også god tro på at Sir Alex Ferguson nok en gang løfter laget til nye høyder etter et salg av en stor stjerne.

Publisert Sist oppdatert

Forrige uke godtok Manchester United et bud på £80 millioner for Cristiano Ronaldo, og klubben forventer å ha fullført overgangen i løpet av måneden. Meningene om salget har vært delte blant United-fansen, men Charlton mener at det var riktig å godta budet, selv om han ikke liker hvordan summene øker og øker.

"Det var enormt mye penger, og noen ganger kan det virke litt vulgært. Men sånn er dessverre forretningene blitt, og som et selskap har vi ansvar," sier Charlton til The Times.

"Ronaldo drar fra oss fordi da han var liten drømte han om å spille for Real Madrid, så han drar herfra med vår velsignelse. Vi er veldig takknemlige for at han har scort mange mål, spilt bra og at han har bidratt til berømmelsen til Manchester United"

Cristiano Ronaldo er langt i fra den første stjernen som har byttet klubb under Sir Alex Fergusons periode som manager. Jaap Stam, David Beckham, Roy Keane og Ruud van Nistelrooy er bare noen av de som har pakket sakene sine og dratt. Etter alle disse salgene ble det stilt spørsmål om hvorvidt det var riktig å selge, men United har reist seg hver gang. Det har Sir Bobby Charlton tro på at kan skje igjen.

"Han er fa til å vurdere spillere. Sir Alex Ferguson tar veldig modige avgjørelser, og det er derfor han har hatt stor suksess," sier han.

Powered by Labrador CMS