Manchester United v Liverpool

– Selvfølgelig er han ikke fornøyd – det er Cristiano Ronaldo det er snakk om

Manchester United setter seg fredag formiddag på flyet til Thailand for første del av sesongsoppkjøringsturneen. Det er det likevel få som snakker om.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kom rapportene om at Cristiano Ronaldo ønsker seg bort fra Manchester United i sommer, og debatten har gått siden.

Flere profiler har uttalt seg om situasjonen til portugiseren.

LES OGSÅ: – Han er møkk lei av å bære laget på sine skuldre

Rio Ferdinand er nestemann i rekken som uttaler seg om Ronaldo.

På sin egen Youtube-kanal «Rio Ferdinand Presents FIVE» tar den tidligere stopperkjempen bladet fra munnen og er ganske kritisk til hvordan fansen har opptrådt på sosiale medier rundt Ronaldos profesjonalitet.

– Det er noen i familien hans som ikke er friske, så det er derfor han ikke er på trening. Han er den mest dedikerte og profesjonelle utøveren vi har sett i over 15 år og folk stiller spørsmål rundt hans [Ronaldo] profesjonalitet og hvorfor han har lyst til å dra.

United-legenden har gjort det godt som ekspert hos BT Sport etter endt spillerkarriere og er ikke redd for å si akkurat hva han mener om Ronaldo saken.

Han fortsetter med å si at han forstår at sin tidligere lagkamerat ikke er fornøyd med tingenes tilstand i klubben.

– Selvfølgelig er han ikke fornøyd. Det er Cristiano Ronaldo det er snakk om. Jeg skjønner ikke at det skaper overskrifter at Ronaldo ikke er fornøyd! Han kan ikke være det, det hadde ikke jeg heller vært! Alle som ønsker å vinne fotballkamper og trofeer og alle som er vant til og hver sesong kjemper om titler og de største prisene i verden og som plutselig ikke er det og ikke en gang kvalifiserer for Champions League. Du kan ikke sitte å forvente at de er fornøyde!

Ferdinand tror også Ronaldo er kritisk til hvordan United har opptrådt på overgangsmarkedet så langt sammenlignet med sine største rivaler som allerede har gjort signeringer som Haaland, Phillips og Nunez.

– United hadde ting å ta igjen allerede før City og Liverpool gjorde sine nye signeringer og nå drar de bare ytterligere i fra. Til og med Arsenal gjør signeringer og Ronaldo sitter bare å tenker; når skal mitt lag begynne å hente spillere for vi vet alle at United trenger noen nye ansikt inn på Carrington og han ser ingen bevegelse.

MicrosoftTeams-image

 

 

 

Powered by Labrador CMS