HELTEN: Cristiano Ronaldo løfter Champions League-trofeet.

Ny CL-triumf for Ronaldo

Ronaldo scoret da Real Madrid vant 4-1 i en Champions League-finale som var mer dramatisk enn sluttresultatet tilsier.

Publisert Sist oppdatert

Årets Champions League-finale ble spilt uten Manchester United, men den gamle United-helten Cristiano Ronaldo, som har spilt mye fotball i Lisboa tidligere da han var Sporting-spillet, spilte i alle fall. Han håpet å doble antallet Champions League-triumfer før finalen mot Atlético Madrid.

Slik gikk det også.

Iker Casillas gjorde en feilvurdering som endte i scoring fra Godin, og offensivt var Real Madrid en skygge av seg selv. De sjansene som kom falt til Gareth Bale og nettopp Cristiano Ronaldo, og førstnevnte burde i alle fall ha scoret på noen av sjansene.

Godins mål så lenge ut til å bli vinnermålet, men på overtid headet Sergio Ramos inn utligningen som gjorde at det ble ekstraomganger, og han reddet med det Iker Casillas fra å bli den store synderen.

Real Madrid CF - Training & Press Conference
CARLO ANCELOTTI: Ingen managere har vunnet den gjeveste klubbturneringen flere ganger.

Det kunne blitt en sjanse for Ronaldo til å rette opp bommen fra 2008, men det ble ikke straffesparkkonkurranse denne gangen. Gareth Bale headet inn ledermålet for Real Madrid, før Marcelo la på til 3-1, og rett før slutt fikk Real Madrid straffespark. Den scoret Ronaldo på, og dermed fikk han målet sitt i Lisboa likevel.

Atlético tapte dermed sin andre finale i denne turneringen, og står fortsatt med null triumfer. Real Madrid er oppe i tosifret med sine ti, og Carlo Ancelotti har tangert Liverpools Bob Paisley i antall titler.

Powered by Labrador CMS