Fornyet kontrakten

Oppdatert 14.30: Cristiano Ronaldo sier at han håper å bli i Real Madrid ut karrièren.

Publisert Sist oppdatert

En drøm ser ut til å bli knust for Manchester United-supporterne. Håpet om at Cristiano Ronaldo skal vende tilbake til Old Trafford har vært til stede en stund, og de siste ryktene sa at portugiseren kom til å returnere til Manchester United neste sommer.

Nå ser det imidlertid ut til at Cristiano Ronaldo blir i Real Madrid ut karrièren. Real Madrid kalte søndag formiddag inn til en pressekonferanse for å offentliggjøre Cristiano Ronaldos kontraktfornyelse.

Alle detaljene i kontrakten ble ikke offentligjort på pressekonferansen klokken 13.45, men det ble bekreftet at portugiseren forplikter seg til Madrid-klubben til 2018.

Marca rapporterer at Ronaldo vil ha en årslønn på 17 millioner euro netto. Til sammenligning tjener Lionel Messi i dag 13 millioner euro netto, pluss tre millioner euro til, avhengig av suksess på fotballbanen.

Både president Florentino Pérez og Cristiano Ronaldo var til stede på pressekonferansen, og spilleren selv sa følgende:

– Jeg er svært takknemlig for alt Manchester United har gjort for meg, men de tilhører fortiden. Nå er det Real Madrid som gjelder. Dette er mitt hjem og jeg føler meg svært bra her, fortalte den tidligere United-spilleren, og la til:

– Forhåpentligvis kan jeg spille i Real Madrid ut karrièren.

Powered by Labrador CMS