Charlton kritiserer Real Madrid

Sir Bobby Charlton har gått ut og kritisert ledelsen i Real Madrid for uetisk oppførsel i den uendelige transfersagaen rundt Cristiano Ronaldo.

Publisert Sist oppdatert

Om Ronaldo selv bidrar til å bygge opp under spekulasjonene om sin egen fremtid virker uvisst, men mye rykter er grunnet i feilsiteringer og problemer rundt oversettelser av intervjuer. Ronaldo legger ikke skjul på at han en gang i løpet av karrieren sin har et ønske om å spille i Spania, men han har gang på gang uttalt at Manchester United er den rette klubben for han nå. United-direktør Sir Bobby Charlton uttaler at Ronaldo har alle intensjoner om å minst bli i United ut sin nåværende kontrakt, det vil si frem til 2012.

"Ronaldo har en langtidskontrakt med oss. Jeg behøver ikke å si at jeg håper han fullfører den, fordi jeg vet at han blir såfremt det ikke skjer noe tragisk. Om jeg tror Ronaldo er her neste sesong? Absolutt!"

"Det irriterer meg virkelig at mennesker kan sette ut slike rykter gjennom media. Det er uetisk. De har ikke rett til å undergrave måten vi har hjulpet gutten på. Alle ser ut til å tro at Barcelona og Real Madrid er de to største klubbene i verden. Jeg tror ikke jeg behøver å fortelle Cristiano at det er United som er den største klubben i verden, det vet han."

Uttalelsene til Charlton kommer i kjølvannet av Real Madrid-direktør Migual Angel Arroyo sine uttalelser om portugiseren forrige uke. "Real har autoriteten og kapitalen til å kjøpe en spiller av Cristianno Ronaldo sitt kaliber," sa spanjolen.

Hvorvidt Ronaldo vil bli i United karrieren ut kan ingen vite, men alt tyder på at portugiseren blir i klubben i lang tid fremover. Han virker nesten irritert over å stadig bli aet til andre klubber, men irritasjonen utelates ofte når overskrifter med den hensikt å selge mest flest mulig aviser formuleres. At United for øyeblikket er en større klubb en Real er vel heller ikke vanskelig å se. Premier League som helhet har vist sin overlegne styrke i Europa denne sesongen, og hvorfor skulle Ronaldo, verdens antakelig beste spiller, ville spille i noen annen liga enn den engelske? Døm selv..

Kilde: Daily Mail, Republik of Mancunia

Powered by Labrador CMS