– Har ekstra tro på seier nå

Seirene mot Barcelona har gjort Real Madrid-fansen optimistiske før tirsdagens storkamp.

Publisert Sist oppdatert

Lille speilet på veggen der, hvem er best i verden her? Er det Manchester United, Bayern München, Barcelona eller Real Madrid? Eller noen andre?

Akkurat det er det fortsatt litt tidlig å fastslå, men Real Madrid-fansen gleder seg nå mer til tirsdagens kamp på Old Trafford, enn de gjorde for én uke siden.

Hvilte seks superstjerner

Den siste uka har laget nemlig slått Barcelona to ganger. I helga slo de faktisk katalanerne selv om en rekke nøkkelspillere ble hvilt.

– Ja, det ble en bortimot perfekt kamp for oss, sier ansvarlig redaktør for realmadrid.no, Bendik Eftang til united.no.

Det er lett å forstå hvorfor. Før lørdagens kamp sa Eftang til united.no at han håpet at klubben hadde lært av Barcelona-kampen før de skulle møte Bayern München i Champions League-semifinalen i fjor. Den gangen brukte de så mye krutt mot Barcelona at de røk ut på straffer mot Bayern i Champions League noen dager etter.

Eftang ønsket dermed at noen nøkkelspillere fikk hvile, og han fikk det som ønsket.

Spillere som Xabi Alonso, Sami Khedira, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo, Angel di Maria og Gonzalo Higuain fikk alle hvile, og det var bare Ronaldo og Khedira av de seks som kom innpå som innbyttere. Erstatterne Morata, Callejon, Luka Modric, Michael Essien, Karim Benzema og Kaka bidro imidlertid alle til at det likevel ble seier mot et toppet Barcelona-lag.

– Da kan vi ikke klage, sier Eftang fornøyd.

– Det betyr også at vi kommer til Manchester med mye større selvtillit enn om vi hadde tapt.

– Nå har jeg veldig troa. Mer enn for tre uker siden. Jo, jeg tror alltid på eget lag, men nå har jeg ekstra tro på at dette går. Real Madrid har kommet styrket ut av den siste uka, fastslår han.

Flere i toppform

Én av grunnene er at en rekke Real-spillere ser ut til å ha funnet toppformen. Di Maria og Özil herjet sammen med Ronaldo offensivt mot Real tirsdag, da Real Madrid med toppet mannskap da nøytraliserte Barcelona fullstendig. På bortebane.Så gjentok de altså bedriften hjemme selv uten en rekke av sine aller beste.

– Ja, det er mange som er i god form, men Cristiano Ronaldo og midtstopper Raphael Varane spesielt er helt råe for øyeblikket.

– Det har vært litt tull forsvarsmessig tidligere, men det har blitt noe helt annet med Varane i forsvaret. Han er bare 19 år, men det virker som om han roer ned de andre, sier Eftang.

– Likevel tror jeg vel at United og van Persie scorer.

– Det sa jeg også før kampen i Madrid – at begge lag scorer. Det tror jeg skjer igjen. Så handler det om å score flest….

Her kan du ta en titt på nettsiden til realmadrid.no.

Powered by Labrador CMS