Jakten er over – for godt!

VIDEOKLIPP Real Madrid-president Ramon Calderon hevder overfor Sky Sports at spanjolene ikke lenger er interessert i å hente Cristiano Ronaldo til Santiago Bernabeu.

Publisert Sist oppdatert

Vi synes å ha hørt det før, men i motsetning til tidligere, da Calderon selv og representanter for klubben han leder, villig har latt seg sitere i media – først og fremst gjennom spanske Marca, står Real-presidenten nå frem foran Sky Sports kameraer og bedyrer at jakten på Cristiano Ronaldo er over.

"Cristiano Ronaldo? Nei, den saken er ute av verden," sier han, og fortsetter: "Vi prøvde å få fatt i ham, men Manchester (United) bestemte seg for ikke å selge, og vi ønsker ikke å gjøre noe som går imot en vennlig innstilt klubb som Manchester.

"Vi mener det er ok at spilleren bestemte seg for å bli i Manchester; vi aksepterer det, og slik må det være. Det hele er glemt nå, og ikke bare frem til januar, men for alltid, tror jeg.

"Vi vil ikke lenger diskutere saken, bortsett fra hvis Manchester en gang skulle bestemme seg for å selge, noe som ikke synes å være mulig nå. Men jeg vil gjøre det helt klart igjen at Real Madrid ikke vil foreta seg noe som kan forstyrre en flott og vennlig klubb som Manchester. Det er vårt siste ord, og vi er fornøyd med det," sier Calderon.

Se og hør Ramon Calderon på ekstern a fra Sky Sports

Powered by Labrador CMS