– Var overbevist om Ronaldo-retur

– Sir Alex Ferguson var sikker på at Cristiano ville komme tilbake til United, røper Patrice Evra.

Publisert Sist oppdatert

Cristiano Ronaldo gikk fra å være stortalent til verdensstjerne i United og da Real Madrid betalte 80 millioner pund for Ronaldo i 2009 ble han verdens suverent dyreste fotballspiller.

– 99 prosent sikker

Men Ferguson ga aldri opp håpet om å se Ronaldo i den røde United-drakten. Snarere tvert imot. Han var sikker på at det en dag ville skje.

– Jeg blir her i fem år til og jeg er 99 prosent sikker på at Ronaldo vil komme tilbake til United, sa Sir Alex Ferguson til Patrice Evra i følge franskmannen. 14 dager senere annonserte Ferguson sin egen avgang.

Det er i et intervju med Duncan Castle i BBC 5 live at Evra letter på sløret og forteller hva Ferguson sa til ham like før skotten trakk seg tilbake.

Evras historie bekrefter det Fergusons tidligere assistent Mike Phelan fortalte United-Supporteren for en tid tilbake. Også Phelan var overbevist om at Ronaldo ville kommet tilbake til Old Trafford om Ferguson hadde blitt værende i jobben.

– Slet med følelsene

Da Real Madrid og Ronaldo gjestet Old Trafford i Champions League i Fergusons avskjedssesong hadde den portugisiske superstjernen store problemer med  å kontrollere følelsene, skal vi tro Evra.

-Jeg kunne ikke sove . Jeg blødde til og med neseblod fordi det var så mange følelser i sving, fortalte Ronaldo til Evra i 2013.

Foran oppgjøret mot Watford brukte Louis van Gaal pressekonferansen til å hinte om at United var interesserte i å hente Ronaldo tilbake,

Ronaldos agent Jorge Mendes sier derimot at portugiseren tar sikte på å bli i Real Madrid ut karrieren.

Powered by Labrador CMS