ScholesTenHag

– Mer respektløst å bruke ham i Europa League

Publisert Sist oppdatert

Paul Scholes satt i forbindelse med Uniteds kamp mot Omonia Nikosia i studio hos BT Sport og United-legenden hadde litt av hvert å si både før og etter torsdagens kamp.

Etter kampen mot Manchester City ble det overskrifter da Ten Hags forklaring på at Ronaldo ble sittende hele kampen på benken var av respekt for portugiserens karriere.

Paul Scholes tar til motmæle mot Ten Hag og mener det er mer respektløst å bruke portugiseren på en torsdagskveld på Kypros.

– Jeg synes det er nesten mer respektløst å spille ham på en torsdag kveld i Europa League. Mannen er en superstjerne.

– Jeg sier ikke at han, i en alder av 37 skal starte alle kampene og spesielt de største, men dette er en turnering det er vanskelig å motivere seg for, spesielt med tanke på hva han har gjort tidligere i karrieren. Jeg liker ikke å si det, men det er sant når du er en stor spiller i en stor klubb som dette.

ronaldo061022d
NY TUNG KVELD: Cristiano Ronaldo fikk ikke hull på byllen mot kypriotiske Omonia torsdag. Paul Scholes gir ten Hag kritikk for å ha sendt Ronaldo utpå i en sånn type kamp.

Etter kampen var det ikke Ronaldo som var Scholes sitt fokus, men tomålsscorer Marcus Rashford.

Og den tidligere midtbanespilleren mente vi fikk se noe som Rashford ikke tidligere har hatt for vane å gjøre.

– Marcus var like livlig som han pleier å være, men på hans første mål var ikke førsteberøringen så bra om den pleier. Likevel ender han opp med å komme til skudd og gjør noe som jeg har sett mye av ham tidligere.

–Altfor ofte når Marcus kommer i den posisjonen så forsøker han å skyte hull i nettet, men denne gangen avsluttet han kontrollert og bøyde ballen bort i det lengste hjørnet med ro som han kanskje ikke har hatt tidligere.

rashfordmal061022
PLASSERT AVSLUTNING: Marcus Rashford kom inn fra benken og satte 1-1, på en måte Paul Scholes mener var en ny del av Marcus Rashford sitt spill.
Powered by Labrador CMS