– Avtale klar for lengst

Ifølge en kilde innad i Manchester United-systemet, skal Cristiano Ronaldo allerede "for lenge siden" ha blitt enig med Real Madrid om betingelsene for en overgang til Santiago Bernabéu.

Publisert Sist oppdatert

Ronaldos agent, Jorge Mendes skal også ha kommet til enighet med Reals klubbledelse om alle vesentlige detaljer som må være på plass før en eventuell overgang.

"De har vært i samtaler i minst to måneder, og kom til enighet for flere uker siden," opplyser kilden til Observer Sport. "Alle disse uttalelsene fra (Real-president) Ramón Calderón om at han ikke ønsker å irritere Manchester United, og at Cristiano Ronaldo ikke kan kjøpes fordi han tilhører en annen klubb, er bare vås. Forhandlingene er så langt fremskredne at det er for sent å snu. Sir Alex Ferguson vet om det, så da kan dere vel selv tenke dere reaksjonene derfra.

"Ronaldos folk har vært i intime samtaler med Real Madrid i lange tider, og diskutert alle detaljer rundt en eventuell overgang. Real har hele tiden vært klar over at de sto overfor en vanskelig jobb, men har trodd at manageren ville selge dersom bare prisen ble riktig. Men han (SAF) står fast på sitt; han ønsker ikke å selge – absolutt ikke. Jeg tror ikke en gang han vil vurdere salg om budet så skulle komme opp i £100 millioner," sier kilden.

Fotnote: Dersom det skulle være hold i disse uttalelsene, kaster de i så fall nytt lys over bakgrunnen for Uniteds beslutning om å sende en formell klage til FIFA på Reals fremgangsmåte i denne saken.

Kilde: The Guardian/The Observer

Powered by Labrador CMS