rons

– Jeg håper han drar neste uke!

Publisert Sist oppdatert

Roy Keane og Gary Neville satt begge i Sky Sports sitt studio i forbindelse med kampen mellom United og Chelsea lørdag. Etter kampen havnet de to tidligere United-spillerne i en heftig debatt direkte på lufta.

Tema for diskusjonen? Cristiano Ronaldo.

Portugiseren ble straffet av Ten Hag for å ha nektet å komme inn som innbytter mot Tottenham. Noe som har blitt skrevet om i det vide og det brede helt siden kampslutt onsdag.

LES OGSÅ: Bjarte Valens Ronaldo-kommentar: «En klarere beskjed kunne han knapt ha fått»

De to Sky Sports-ekspertene hadde motstridende syn på hvordan Ronaldo-saken har blitt håndtert – selv om de var enige om at Ronaldo nok ikke vil ha en fremtid i klubben etter den siste ukens hendelser.

Gary Neville startet debatten med en åpningsmonolog etter at Sky Sports viste en video av noen av Ronaldos mål og starter debatten.

– Var dette en hyllestvideo? For meg hadde Erik ten Hag ikke noe valg, ingen mulighet. Cristiano har forlatt benken to ganger og det kan du ikke gjøre. […] Mange spillere har måtte se på ham, nå har han måttet se på dem, karrieren er som et fjell – noen kamper er du inne i laget, også er du ute igjen. Det må du akseptere når du spiller for en stor klubb.

Manchester United v Liverpool FC - Premier League
I SENTRUM: Cristiano Ronaldo var i sentrum for en heftig diskusjon på direkte tv mellom Roy Keane og Gary Neville. Her hilser Ronaldo på Keane i forkant av kampen mot Liverpool tidligere denne sesongen.

Neville avsluttet sin åpningsmonolog i ganske klar tale.

– Enten må kapittelet avsluttes denne uken eller så må det en våpenhvile til før VM.

Roy Keane kunne selvsagt ikke sitte stille i stolen uten å komme med sin mening og slo tilbake mot sin tidligere lagkamerat.

– Gary, det er spillere i Man United som har gjort det mye verre enn det han har gjort?

Dette en tydelig referanse til Scholes som nektet å spille og fikk bot på to ukelønner. Kontroversene rundt Rio Ferdinand og Eric Cantona ble også tatt opp i diskusjonen fra Keanes side for å forsvare Ronaldos sak.

Neville kontret igjen.

– Så du mener at Ronaldo ikke skal bli straffet denne uken?

Hvor Keane svarer.

– Helt riktig. Du sier han ikke kan takle å være innbytter. Han var jo toppscorer forrige sesong.

LES OGSÅ: Ronaldo med melding til lagkameratene

Diskusjonen gikk senere over i å handle om Ronaldos umiddelbare fremtid.

– Han skulle dratt i august mens vinduet fortsatt var åpent, startet Keane med i det diskusjonen vendte i den retningen.

– Jeg håper han drar neste uke, kontret Neville raskt tilbake med.

–Han kan jo ikke forlate klubben neste uke, kan han? spurte Keane før Neville sa: – Han kan takke for seg og finne en ny klubb hvor han kan score mål frem til han er 42 år og har scoret tusen mål.

Ord for ord av hva de to kamphanene sa i Sky Sports sitt studio kan du lese i denne saken hos The Mirror.

 

Powered by Labrador CMS