ronaldo061122c

– Det vil være vanskelig å være i toppen de to-tre neste årene

Publisert Sist oppdatert

Mandag kveld ble det offentliggjort flere klipp fra Cristiano Ronaldos intervju med Piers Morgan.

Om fraværet hans under pre-season

Det ble offentliggjort et klipp der Ronaldo utdyper mer rundt hvorfor han ikke deltok i pre-season. Portugiseren sa at han fortalte styret og presidenten i klubben om problemene datteren hans, Bella, hadde fått, på et tidspunkt da hun bare var tre måneder gammel. Ronaldo sa han følte at han ikke ble trodd på, og at dette såret han veldig. Han la til at de tilbrakte en hel uke på sykehus, men at de tvilte på det han sa.

Han la også til at familiens helse alltid vil komme foran fotballen og at han derfor ikke deltok i pre-season, fordi han måtte være til stede for familien sin.

Om Glazer-familien

— Klubbens eiere, Glazers, de bryr seg ikke om klubben. Som du vet er United en markedsføringsklubb. De tjener penger på markedsføring, sporten, det er det Glazer-familien bryr seg om, etter min mening.

Piers Morgan spurte også Ronaldo om han noen gang har snakket med Glazer-familien, da svarte portugiseren «aldri». Morgan tok også opp fansens misnøye med klubbens eiere.

— Fansen har alltid rett. Fansen burde vite sannheten, burde vite at spillerne vil det beste for klubben, jeg vil det beste for klubben. Det er derfor jeg kom til Manchester United, det er derfor jeg elsker denne klubben. Men det finnes ting i klubben som ikke hjelper United med å nå toppen, som City, Liverpool og til og med Arsenal nå for eksempel.

— Etter min mening vil det være vanskelig for United å være i toppen av fotballen de neste to-tre årene.

Om Wayne Rooney og Gary Neville

Powered by Labrador CMS