– Ingen Real-avtale

VIDEOLINK Overfor portugisisk tv tilbakeviser Cristiano Ronaldo at det finnes noen avtale mellom ham selv og Real Madrid. Og – han regner med å bli ute i opptil tre måneder etter ankeloperasjonen…

Publisert Sist oppdatert

Men ikke nok med det; CR7 sier også at han er fullstendig på linje med FIFA-president Sepp Blatter, som har stått frem med støtte til Ronaldos kamp for en overgang fra United til Real Madrid. Blatter, som til alt overmål er æresmedlem av Real Madrid(!) uttalte da at Ronaldo, dersom han ønsket det, burde få forlate Old Trafford. Han gikk til og med så langt som til å sammenlikne fotballspilleres situasjon med slavenes.

"Jeg er enig i FIFA-presidentens uttalelse; han har helt rett," sa Ronaldo til tv-stasjonen TV1, og glemte tydeligvis et øyeblikk at han – i motsetning til hva som var mulig for slavene – frivillig inngikk en femårskontrakt verdt anslagsvis £120.000 for bare 15 måneder siden.

"Vi får se. Dere vet hva jeg har sagt, hva jeg vil og hva jeg har lyst til, men nå må jeg bare vente og se det hele an. Jeg aner ikke hvor jeg kommer til å starte sesongen, og det er ikke sant at jeg har en avtale med Real Madrid; det finnes nemlig ingen avtale.

Ronaldo røpet videre at han kommer til å bli ute i mellom 10 og 12 uker etter mandagens ankeloperasjon. "Ja, det er bekreftet," kunne han fortelle.

Stemmer dette, er det i så fall dobbelt så lenge som de seks ukene som ble estimert på forhånd.

Se Ronaldo på ekstern videoa fra Sky Sports

Kilde: Sky Sports

Powered by Labrador CMS