Dalot

Dette er vanen Ronaldo har gitt Dalot

Publisert Sist oppdatert

Diogo Dalot forteller at Cristiano Ronaldo har gitt ham en ny vane i oppladningen til kamper – sistnevnte har nemlig fått sin yngre landsmann til å begynne med å drikke kaffe.

I en spørreseanse med Uniteds medieteam forteller høyrebacken at han ikke har noen særlige overtroiske rutiner han må gjennomføre før kamp, men at han har vendt seg til kaffedrikking med sin eldre lagkamerat.

– Før kamp, når vi er på spillerhotellet, drikker jeg alltid kaffe med Cristiano. Det har blitt til en vanesak nå. Det er faktisk han som har fått meg til å drikke kaffe, fordi jeg pleide ikke å være en så stor fan av det, sier Dalot.

– Men nå har jeg begynt med det. Det er egentlig bare for å få snakket litt. Noen ganger har vi for mye tid å slå i hjel på hotellet, så det handler bare om å komme seg ut av rommet for å snakke litt og fokusere på kampen.

Manchester United v Burnley - Premier League
OPPTATT AV VÆSKEBALANSE: Cristiano Ronaldo velger som kjent vann foran brus. Portugiseren er også glad i litt kaffe.

Selv om 22-åringen ikke har noen særlige overtroiske vaner før kamp, prøver han å holde seg til enkelte faste mentale og fysiske rutiner.

Dalot sier at han har begynt å ta slike vaner på alvor spesielt de siste to sesongene, enten det omhandler massasjer, uttøyning eller andre ting som gjør ham forberedt til kamp.

– Uansett om det handler om ernæring, søvn eller musikk før og etter trening. Jeg vil påstå at er blant de tingene utenfor banen som hjelper meg mest til å prestere på banen, sier Dalot.

– Jeg prøver alltid å holde på rutinene mine, slik at jeg er fullstendig klar til å spille.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS