– Ville kjøpe Ronaldo og Bale

Og David Moyes hevder at United var nære å signere flere store navn.

Publisert Sist oppdatert

Før forrige sesong ble David Moyes håndplukket av Sir Alex Ferguson som sistnevntes arvtaker på Old Trafford. Den legendariske manageren hadde angivelig sett mange av sine egne egenskaper i David Moyes, men den tidligere Everton-manageren ble aldri noen suksess på Old Trafford.

Det ble snakket om store navn i løpet av Moyes’ første sommer som United-manager. Dagene gikk, og da overgangsvinduet var ferdig, stod Uniteds nye sjef kun igjen med sin gamle elev, Marouane Fellaini.

I et eksklusivt intervju med Daily Mail, forteller den tidligere United-manageren at det i hvert fall ikke var mangel på ambisjoner som forhindret ham i å forsterke laget.

– Det er veldokumentert at vi ønsket Fàbregas, Bale og Ronaldo. Det var snakk om Ronaldo da jeg først kom til klubben. Vi var nære å få et par store navn. Jeg prøver ikke å legge skylden på noen her, men ting gikk bare ikke til, uttalte han, og la til:

– Vi prøvde å hente spillere i løpet av sommervinduet. Det handlet ikke om at vi ikke prøvde. Det var ikke mangel på handlingskraft. Det var helt motsatt.

Moyes legger ikke skjul på at det var en stor oppgave for ham og Ed Woodward å erstatte Sir Alex Ferguson og David Gill.

– Jeg hadde tatt over etter en av de mest suksessfulle managerne i historien. Den administrerende direktøren hadde tatt over etter en av de mest renommerte i fotballen. Så det var en ny jobb for begge.

Du kan lese hele det eksklusive intervjuet med David Moyes i Daily Mail her.

Powered by Labrador CMS