Real «er smigret»

Real Madrids president Ramon Calderon er "smigret" over Ronaldos uttalelser, men David Gill og United holder angivelig stand.

Publisert Sist oppdatert

David Gills brev til Calderon med oppfordring om at Real-presidenten slutter å snakke om Ronaldo, ser ut til prelle av som vann på gåsa. United har truet med å kontakte FIFA om ikke Calderon slutter. For bare et par dager siden sa Calderon at han ikke kunne si mer om saken, men nå synes tydeligvis Real-sjefen det er ok å snakke med pressen igjen. Til avisen AS sier Calderon.

– For oss er det en ære å vite at en spiller som Ronaldo synes det er bra å spille for Real Madrid. Vi er stolte av å vite at han ønsker å spille for oss.

Vår gamle helt Van Nistelrooy, som forlot Old Trafford under en mørk sky, følger med å si til avisen Marca at Ronaldo gjør best i å gå til Real. Ja, Van Nistelrooy antyder sågar at handelen er så godt som i boks.

– Ronaldo blir en viktig signering for Real, for dette er en klubb som verver de beste spillerne i verden, og Cristiano er verdens beste spiller. Cristiano kan tilføre Real Madrid mye. Han er ung og har karrieren foran seg. Det vil være en fantastisk signering for Real.

Summen for Ronaldo har variert fra 50 til 100 millioner pund, men det tippes nå at en eventuell handel vil koste Real 78 millioner pund. Bernabeu-klubben skal også være villige til å betale Ronaldo 200.000 pund per uke, mer enn det dobbelte av hva han tjener i United.

Det tippes også at Sir Alex er i ferd med å avbryte sin fra før korte ferie i Frankrike, for å reise til Sveits og snakke med Ronaldo. Ifølge ubekreftede meldinger skal imidlertid Ronaldo ikke være interessert i å snakke med Uniteds manager. Angivelig fordi Ronaldo likte dårlig uttalelser om at Glazer heller ser Ronaldo "råtne" på reservelaget enn å selge ham.

Samtidig påstår Uniteds adm. dir. David Gill fortsatt at United nekter å bli presset opp i et hjørne i denne saken.

– Vårt standpunkt er det samme som forrige uke. Ronaldo er ikke til salgs.

Kilder: Guardian, Mail, Sky.

Powered by Labrador CMS