Grønt lys for utlån

– Må bare vente til den rette klubben kommer med en henvendelse, sier Corry Evans.

Publisert Sist oppdatert

Lillebror av mer etablerte Jonny, United-reservenes nøkkelspiller Corry, ser ut til å bli sendt på utlån innen kort tid. 20-åringen har over tid vært en av de viktigste brikkene i Ole Gunnar Solskjærs mannskap.

– Manageren sier at jeg kan dra på lån, og nå må vi bare vente på at den rette klubben kommer med en henvendelse, sier Evans til BBC.

Corry fikk være med på Manchester Uniteds pre-season i sommer, men fikk aldri spille da klubben slo Scunthorpe komfortabelt i september.

– Forhåpentligvis kan jeg få erfaring ved å gå på lån og teste meg på et høyere nivå. Da vil jeg komme sterkere tilbake og kan kjempe om en førstelagsplass neste år, sier han.

Landslag

Denne uka er Evans på landslagsoppdrag for Nord-Irland. I første kvalifiseringskamp ble han den store helten og matchvinner mot Slovenia. I morgen står en av verdens største fotballnasjoner på motsatt banehalvdel.

– Det har vært en drøm å spille mot de beste lagene, og Italia er definitivt en av dem. Du vil prøve deg mot de beste spillerne, og forhåpentligvis klarer vi å få dem ut av sporet på Windsor Park, sier Corry, som ikke er i tvil om at han trekker mye lærdom av å tilbringe tid med mer erfarne spillere.

– Jeg har lært mye av Jonny spesielt. Han har fått en del landskamper etter hvert, og han er en viktig brikke for Nord-Irand. Jeg kan alltid henvende meg til ham, avslutter Evans.

Powered by Labrador CMS