Drømmedebut for Evans

Corry Evans scoret kun seks minutter ut i debuten for Hull. Les om Uniteds utlånte spillere her.

Hull besøkte på lørdag Reading på Madejski Stadium. Cameron Stewart startet kampen, men ble byttet ut i pausen. Inn for Stewart kom en annen United-spiller på utån til Hull – nemlig debutant Corry Evans. Evans brukte bare seks minutter på markere seg da han utnyttet en forsvarsfeil hos Reading. Dessverre for Evans ble han ikke matchvinner. Ian Harte scoret på et straffespark ti minutter før slutt og fastsatte sluttresultatet til 1-1. James Chester, som ble solgt fra United til Hull tidligere denne måneden, spilte hele kampen.

I Italia spilte Federico Macheda hele kampen for Sampdoria hjemme mot Juventus søndag ettermiddag. Unggutten fikk en tøff oppgave mot Giorgio Chiellini og Leonardo Bonucci i Juventus’ midtforsvar, og greide ikke å utrette så alt for mye i løpet av de 90 minuttene. Heller ingen andre på banen greide å få hull på byllen, og den sjansefattige kampen endte 0-0.

Danny Welbeck (Sunderland) og Tom Cleverley (Wigan) er begge skadet, og spilte derfor ikke denne helgen. Heller ikke Mame Biram DioufDaniel Drinkwater (Blackburn), (Cardiff) eller Nicky Ajose (Bury) var involvert i helgens kamper.