Slik får United-spillerne tiden til å gå

United-spillerne kan ikke trene på Carrington, og det er mange andre aktiviteter som utgår også – så hva holder de egentlig med på på fritiden nå for tida?

Publisert Sist oppdatert

Noen United-spillere (bl.a. Marcus Rashford og Paul Pogba) har bidratt til veldedige formål de siste dagene, noe som må sies å være en god måte å bruke tida på nå som situasjonen er som den er.

Samtidig har også coronaviruset ført til at en kanskje må være litt mer kreativ for å få tiden til å gå.

I denne saken har vi samlet noen poster fra sosiale medier som viser hva enkelte av spillerne våre holder på med nå i disse dager, utenom å holde seg i form via egentrening.

Vi starter med Bruno Fernandes – som vi her kan se i fullt United-utstyr (!) – som spiller fotball med dattera.

Hun fikk oppleve det samme som mange United-motstandere har opplevd i det siste: det er ikke lett å spille mot portugiseren.

Noen av dere har nok fått med dere at mange fotballspillere nå utfordrer hverandre til å trikse med toalettpapir – noe som selvsagt kommer av at toalettpapir har blitt et slags symbol på utfordringene en har nå, på grunn av all hamstringen som har skjedd.

Her kan vi f.eks. se Aaron Wan-Bissaka og Marcus Rashford som trikser:

Ex-red Gary Neville prøvde seg også, i Sky Sports-studioet, med diskutabelt hell:

Mer elegant var løsningen fra noen av kvinnelagets spillere. Mollie Green (utlånt til Sheffield United), Ella Toone og Millie Turner trikser her ute på gata, før sistnevnte dunker toalettrullen inn i bagasjerommet på en bil, til spesielt Toones store glede.

Andre velger heller å trene hjernen. Og når vi sier andre, så mener vi vel egentlig bare Axel Tuanzebe:

Victor Lindelöfs kone, Maja Nilsson Lindelöf, har fått oppfylt drømmen om en egen kleskolleksjon, og United-stopperen stilte sporty opp i en av plaggene hennes!

Jackie Groenen jobber med gitarferdighetene, og på Instagram takker hun gitarbutikken for å hjelpe henne gjennom dagene uten fotball:

Mason Greenwood spurte for noen dager siden om noen vil møte ham (og hans Mason FC) på FIFA, mens Luke Shaw og Daniel James er blant spillerne som skal spille FIFA 20 til inntekt for veldedige formål relatert til coronaviruset.

 

Powered by Labrador CMS