– Jeg kommer sikkert til å besvime!

Etter 15 måneder på sidelinjen nærmer skadeforfulgte Owen Hargreaves seg dagen da han igjen kan trekke den berømte United-trøyen over hodet. Han klarer nesten ikke å vente.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av neste uke er den canadiskfødte midtbanespilleren trolig tilbake i full trening sammen med lagkameratene på Carrington. Da gjenstår det forhåpentligvis ikke mye før han igjen får anledning til å vise seg frem for gamle fans på Old Trafford.

Selv innrømmer Hargo at han gleder seg så voldsomt til comebacket at han trolig kommer til å dåne av opphisselse!

– Det blir fantastisk å løpe ut på Old Trafford igjen. Jeg kommer til å være så giret at det sannsynligvis ender med at jeg besvimer," sier han oppglødd til Daily Mirror.

– Jeg ønsker bare å være med igjen, være frisk og tilgjengelig, og sette preg på kampene. Jeg verker etter å være med og konkurrere, og jobbe sammen med trenerne for å bli en enda bedre spiller. Og ikke minst ønsker jeg meg en god sesong for å kunne vise min takknemlighet overfor United-supporterne som hele tiden har beholdt troen på meg.

Hargreaves legger ikke skjul på at året som ligger bak ham har vært vanskelig. Akkurat nå er han imidlertid bare lettet over at knærne som har plaget ham helt siden tiden i Bayern München, er rensket for gørr og guffe.

– Som idrettsmann ser man gjerne på seg selv som usårbar og uovervinnelig. Man tenker i hvert fall ikke på at alvorlige skader kan ramme en selv. Jeg var skadet allerede da jeg kom til Manchester United fra Tyskland i 2007, og vi prøvde jo å få gjort noe med det, men ingenting syntes å hjelpe.

– Til tross for det var jeg i stand til å spille i de største kampene mot slutten av min første sesong her. Senere på sommeren, og i et forsøk på å få fikset problemene, stilte jeg til sesongoppkjøring en uke før de andre. Men det var nytteløst. Jeg spilte min foreløpig siste kamp borte mot Chelsea (21. september), men burde nok ikke ha gjort det. De tre neste dagene hadde jeg store problemer med å kjøre bil, og da innså jeg at noe var veldig galt.

Nå håper Owen Hargreaves at han vil bli i stand til å spille fotball til langt ut i 30-årene, ja, kanskje like lenge som sin lagkamerat, Ryan Giggs.

– Jeg er nå 28 år gammel og håper jeg kan spille til jeg er minst 34 – eller til og med like lenge som Giggsy har holdt på. Han ser jo ut som om han kan holde det gående til han er 38, smiler Hargreaves, i ærefrykt for den walisiske veteranen.

Powered by Labrador CMS