– Tilbake i lettere trening

Michael Carrick kan returnere for førstelaget allerede etter landslagspausen.

Publisert Sist oppdatert

Under fredagens pressekonferanse kunne Louis van Gaal melde om at Michael Carrick kan returnere for Manchester United allerede etter landslagspausen.

Carrick er tilbake i lettere trening og skal ligge foran skjema med tanke på å returnere for førstelaget. Midtbanespilleren ble skadet kort tid etter at Van Gaal ankom Old Trafford, og har siden da vært ute med en ankelskade. Men nå er han altså tilbake i trening og skal ifølge United-manageren gjøre en fremragende progresjon.

– Han er fremdeles skadet, men er nær ved å returnere etter å ha vært ute i lengre tid. Han har vært i lettere trening med reservelaget, noe som vil gjøre returen enkelere med tanke på hvor lenge han har vært ute fra fotballen, sa Van Gaal til ManUtd.com.

– Det er alltid en utfordring for spillere å returnere etter en langtidsskade, så derfor han vi latt han trene med reservelaget de siste dagene. Jeg tror at han kan returnere allerede etter landslagspausen, men vi må vente å se. Han gjør det veldig bra, og har overrasket oss med progresjonen sin.

Powered by Labrador CMS