Endelig tilbake!

Phil Jones er stiv og støl, men storfornøyd med å ha kommet seg gjennom de første 90 minuttene etter sitt langvarige skadeavbrekk.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er fullstendig knekket, innrømmer Phil Jones overfor ManUtd.com etter å ha gjennomført 90 minutter på Türk Telecom Arena tirsdag kveld.

Og det er neppe noe å si på at han var sluttkjørt idet dommer Carballo blåste av oppgjøret i Istanbul. Tross alt var dette ungguttens første sprell på fotballbanen siden han ble skadet i landskampen mot Norge på Ullevaal den 26. mai.

– Det var heller ikke det beste gressteppet jeg har spilt på. Det var temmelig tungt for beina, men jeg er henrykt over å ha kommet meg gjennom 90 minutter, fortsetter han, mens han ser tilbake på nesten seks måneder uten fotball.

– Det har vært en tøff periode, og jeg hatt mine opp- og nedturer. Jeg måtte konsentrere meg om å komme meg i form, og jeg har jobbet hardt for å komme meg dit jeg er i dag. Så dette er bare deilig.

– Jeg føler meg stiv og støl, men alt står bra til. Nå må jeg bare satse på å komme meg inn igjen på laget og bevise hvorfor jeg bør være der.

Om stemningen på stadion:

– Det er den beste atmosfæren jeg noensinne har spilt i, og det fra begynnelse til slutt. Jeg kunne ikke en gang høre keeperen vår, og det var nytteløst å sende beskjeder videre. Det var veldig vanskelig, men likt for begge lag.

Om baklengsmålet:

– Vi burde ha skrudd på bryteren og tatt oss av corneren. Vi bør ikke la oss lure på dødballsituasjoner. Men det var det som skjedde. Nå hadde vi våre sjanser til å utlikne, om ikke til å vinne, men dette var ikke vår kveld. Likevel er det mye positivt å trekke ut av kampen.

– Litt uheldige

– For eksempel kontrollerte vi mye av spillet, selv om vi ikke strakk helt til med sistepasningen. Likevel synes jeg vi var litt uheldige, sier den endelig friskmeldte 20-åringen.

Powered by Labrador CMS