Klare for Copa América

OPPDATERT Det går mot nok en tøff sommer for noen av Uniteds spillere.

Publisert Sist oppdatert

Ángel Di María og Marcos Rojo er som ventet blitt tatt ut i Argentinas preliminære 30-mannstropp til sommerens  søramerikanske mesterskap, Copa América.

Mesterskapet skal i år gå av stabelen i Chile, og spilles i perioden 11. juni – 4. juli. Der skal Argentina, en av turneringsfavorittene, møte Uruguay (tittelforsvarere), Paraguay og Jamaica i det innledende gruppespillet.

Også Radamel Falcao og Antonio Valencia har fått plass i sine respektive lands tropper. Mens Falcaos Colombia møter Brasil, Peru og Venezuela i gruppespillet, skal Valencias Ecuador opp mot vertslandet Chile, i tillegg til Mexico og Bolivia.

Finalen skal spilles i Santiago den 4. juli.

Deltakernasjonene:

Følgende er klare for turneringen: Chile, Mexico, Ecuador, Bolivia, Argentina, Uruguay, Paraguay, Jamaica, Brasil, Colombia, Peru og Venezuela.

Ingen plass for Chicharito

jh
¿Qué? Ingen Copa América..???

En United-spiller som derimot ikke har kommet med i sitt lands Copa América-tropp, er Mexicos Javier Hernández. Avgjørende scoringer for Real Madrid i den senere tid har åpenbart ikke vært imponerende nok for den meksikanske landslagssjefen, Miguel Herrera.

Reddes av Gold Cup

Trøsten for 26-åringen fra Guadalajara er at han isteden har blitt øremerket til innsats i en annen stor sommerturnering. Gold Cup 2015, med deltakere fra Nord- og Mellom-Amerika. Turneringen skal avvikles i USA og Canada i juli, og her er altså «den lille erten» med i Herreras planer.

Deltakernasjonene:

Mexico skal spille sine innledende gruppespillkamper mot Cuba, Guatemala og Trinidad & Tobago. Øvrige deltakere i turneringen er USA (tittelforsvarer), Canada, Costa Rica, Panama, Jamaica, El Salvador, Haiti og Honduras.

Finalen skal spilles i Philadelphia den 26. juli.

Powered by Labrador CMS