– Dette handler om en j**la fotballkamp

Publisert Sist oppdatert

– Hør her, hør her. Dette er en pressekonferanse om en j**la fotballkamp. Jeg svarer ikke på det. Vi er her for å snakke om fotball. Herregud.

Det svarte United-manageren da en Sky Sports-reporter forsøkte å få ham til å kommentere Europas golfseier mot USA i Ryder Cup på pressekonferansen i Romania mandag kveld.

Uttalelsen viser at United-sjefen ikke er i sitt aller beste humør for tiden.

Spillernes prestasjoner fikk også gjennomgå.

– Når vi slipper inn mål på den måten vi gjør det mot Tottenham så må man være bekymret. Vi hang ikke med i kampens tempo, og jeg tror ikke at vi vant en eneste duell før pause i den kampen.

– Med tanke på 1. omgangen vår mot Southampton, de første 45 minuttene mot Liverpool og den første omgangen lørdag, så har vi en del arbeid å gjøre, men jeg tror det vil være siste gangen vi ser noe sånt, fortsatte han.

– Men heldigvis, i 2. omgangen mot Tottenham så man et ordentlig United-lag. De 45 minuttene var trolig vår beste prestasjon så langt i sesongen.

– Men etter 1. omgangen hadde jeg mange bekymringer.

United jobbet med defensive formasjoner i mandagens treningsøkt før de fløy til Romania – vel vitende om at de møter et Cluj-lag som kommer til å satse hardt på kontringer og overganger.

– Cluj er fae til å få folk bak ballen, men den største styrken deres er kontringsspillet, noe de viste mot Braga. Kontringsfotball er også blitt viktig i europeisk fotball. Nå kontrer man med 4-5 spillere, ikke 1-2 som det var for 20 år siden.

Her er flere av Fergusons uttalelser på pressekonferansen.

Powered by Labrador CMS