– Uniteds oppsving? Det skyldes Paul Pogba

Claude Puel skryter uhemmet av Paul Pogba, og langt på vei advarer PSG om at det ikke er noen måte man kan stoppe franskmannen.

Publisert Sist oppdatert

Claude Puel måtte se laget sitt kjempe til siste slutt på søndag, uten å sitte igjen med et eneste poeng.

Det hadde kanskje hjemmelaget fortjent, men et øyeblikks magi fra Paul Pogba og en herlig avslutning fra Marcus Rashford sørget for at samtlige poeng ble med hjem til Manchester.

I et intervju med La Parisien (gjengitt av Sport Witness) ble Puel spurt om hva han tror ligger bak den eventyrlige formen United opplever under Solskjær.

Han var ikke et eneste sekund i tvil. 

– Pogba står bak dette. Han har blitt lagets store leder, der han blomstrer høyere opp i banen i en type tier-rolle. Han er avgjørende med pasningene og målene han bidrar med. Han drar resten av laget, mener Puel.

Leicester-sjefen ga også ros til Solskjær for at han har gitt franskmannen mer frihet på banen.

– Du kan ikke markere han. Han er sterk, kan finne den avgjørende pasningen og kommer seg fort opp i banen. Du kan virkelig ikke stoppe han. Det er en nærmest umulig fysisk duell. Det er også en utfordring å lese hva han skal gjøre, for han har et fantastisk overblikk. 

– Med én eller to touch på ballen, så kan han avlevere fantastiske målgivende. Spesielt over forsvaret (det vet Puel bedre enn noen andre). Han ser alt på banen hurtig, og utfører det han skal gjøre med stor teknikk. Noen spillere er så produktive at du setter opp laget rundt de. Det er det vi ser i Manchester United nå, sa Leicester-sjefen.

Powered by Labrador CMS