Vet fortsatt lite om fremtiden

Phil Neville, Nicky Butt og Paul Scholes skal være frustrerte over manglende kommunikasjon fra klubben.

Publisert Sist oppdatert

Dette melder Daily Mail.

De tre United-heltene skal ha blitt frustrerte over mangelen på kommunikasjon fra klubben, selv om vennskapet til Ryan Giggs i det minste gjør at de kan få beskjed av ham om noe skjer.

Klubben insisterer ifølge avisen på at alle tre vil bli tilbudt roller under Van Gaal, men det er usikkert om noen av dem blir.

Paul Scholes forventer visstnok ikke å være i United neste sesong, og det er altså sannsynlig at han avslår et eventuelt tilbud om en rolle i klubben. Han ønsker en klart definert rolle heller enn en generell trenerjobb, og det blir sett på som mer sannsynlig at han vender blikket mot Salford City, klubben han kjøpte sammen med Class of ’92-kompisene. Klubben spiller på nivå åtte i det engelske ligasystemet.

Også Phil Neville ønsker en klart definert rolle, og vil være lite villig til å akseptere et jobbtilbud om han ikke får det. Neville har fremdeles et rykte på seg for å være en god coach, og Giggs skrøt veldig av hjelpen han fikk fra ham på slutten av sesongen.

louisvangaal1 (650 x 358)
UAVKLART: Hvem får/tar Louis van Gaal med seg videre?

Nicky Butt hadde ansvaret for Uniteds U19-lag i UEFA Youth League, og har i tillegg hjulpet Warren Joyce med reservelaget, men det er fortsatt usikkert om han vil fortsette i en lignende rolle.

Powered by Labrador CMS