Cavani manglet – Martial tilbake

Publisert Sist oppdatert

Det er på ingen måte en bekreftelse av noe som helst, men det er likevel foruroligende: Edinson Cavani er ikke blant spillerne Manchester Evening News har observert på vei inn til spillerhotellet i Manchester, før søndagens byderby.

Uruguayaneren har vært blant Uniteds mest giftige angrepsspillere siden han kom til klubben, og dermed var det nok en lettelse for mange at superveteranen var tilbake i laget før møtet med Crystal Palace i midtuken.

Som nevnt, er det på ingen måte et sikkert tegn på at Cavani ikke er med i troppen. Det hender at spillere er med i kamptroppen selv om de ikke observeres på spillerhotellet, men det skjer ikke rent ofte.

TILBAKE: Når Edinson Cavani muligens er ute av spill, setter nok Ole Gunnar Solskjær pris på å ha Anthony Martial tilbake.

Da er det gledelig at spisskonkurrent Anthony Martial er med laget, etter at han gikk glipp av onsdagens kamp, etter en liten smell i kneet.

David de Gea glimret som forventet også med sitt fravær, ettersom han er i Spania for å tilbringe tid med familien, og spesielt dens nyeste tilskudd. Donny van de Beek er også å regne som usikker før kampen, og nederlenderen er heller ikke blant spillerne MEN observerer på vei inn på spillerhotellet.

Paul Pogba og Juan Mata mangler også.

Disse spillerne ble sett:

Keepere: Lee Grant, Dean Henderson, Nathan Bishop.
Forsvarsspillere: Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Luke Shaw, Alex Telles, Eric Bailly, Victor Lindelöf, Axel Tuanzebe, Brandon Williams.
Midtbanespillere: Fred, Scott McTominay, Nemanja Matic, Bruno Fernandes.
Angripere: Marcus Rashford, Shola Shoretire, Amad Diallo, Mason Greenwood, Daniel James, Anthony Martial.

Powered by Labrador CMS