Taper «aldri» med Scholes

Publisert Sist oppdatert

14 kamper, 12 seire og to uavgjorte er den fantastiske fasiten etter at Scholes gjorde comeback mot nettopp City i FA-.cupen i januar.

– Hva f…er det som skjer nå…

Scholes, ofte bare omtalt som «Sat Nav» av lagkameratene for de presise pasningene han legger, har vært en uhyre viktig brikke i Alex Fergusons United-mannskap de siste månedene, og en kan bare undres på hva som hadde skjedd dersom Ferguson ikke hadde bestemt seg for å hvile rødtoppen mot Wigan.

Manchester City-forsvarer Micah Richards husker godt da han og lagkameratene forberedte seg til FA-cup-dysten mot United og de fikk en solid overraskelse i minuttene før kampstart. – Vi satt i garderoben da Brian Kidd kom inn og sa: Scholes er på benken for United. Vi så på hverandre og jeg tenkte: Hva f…er det som skjer nå, sier Richards til Daily Express.

Diskuterte rødvin

Richards trengte imidlertid ikke å gruble altfor lenge på hva som var i ferd med å skje. Scholes styrte Uniteds midtbane på sedvanlig eminente vis og sørget for at United gikk forbi City på tabellen og koklet et solid grep om ligagullet. Med tap mot Wigan og kun uavgjort hjemme mot Everton, rotet United imidlertid bort fem av de åtte poengene som utgjorde luken til City. Derfor er nervene i høyspenn foran kveldens storkamp. Skulle City vinne, lover City-manager Roberto Mancini at han ikke kommer til å juble vilt og hemningsløst slik en kanskje skulle anta. – Nei, det er viktige kamper igjen også etter denne, sier han rolig. På spørsmål om han jublet vilt etter storseieren på Old Trafford tidligere denne sesongen, svarer Mancini rolig:

– Nei, nei. Jeg og Ferguson diskuterte rødvin

Uansett utfall i dag er det vel heller tvilsomt om noen av de to managerne vil diskutere hvilke edle dråper med rødt de har i skapene sine.

Powered by Labrador CMS