SKJERMBILDE: Sky Sports.

– Vi må ta av oss hatten for Manchester United

To tidligere United-kapteiner roste United etter seieren mot City.

Publisert Sist oppdatert

Før kampen sa Roy Keane i Sky Sports-studioet at han hadde en dårlig følelse for Uniteds del.

Noen timer senere var United-triumfen et faktum, og Keane roste United etter seieren.

– Jeg kunne absolutt ikke se dette komme. Det var fantastisk – en skikkelig Manchester United-forestilling. Mye mot og personlighet. De var enestående, sa iren.

– Jeg synes ikke at det å slå Tottenham var en «big deal», men den seieren i dag vil gi spillerne mye selvtillit siden de har blitt kritisert, og ingen liker å bli kritisert. Men i dag må vi ta av oss hatten for Manchester United, for uansett hva som skjer i januar med alle spekulasjonene, og med spørsmålstegnene rundt Ole, så var de enestående.

ENESTÅENDE: Manchester United.

– Dette var en Manchester United-forestilling. Det handlet ikke bare om hvordan de kontret, det handlet om hvordan de kontrollerte kampen, fikk lagt inn blokkeringer og viste personlighet. Jeg koste meg virkelig med å se på dem – det var det Manchester United handler om.

Samtidig advarte han også om at nøkkelen nå er at Uniteds unge spillere etter hvert kan prestere jevnt uke etter uke.

– Fire briljante dager for United

Sky Sports-kollega (og ikke minst: tidligere lagkamerat) Gary Neville var også positivt overrasket.

– Jeg hadde aldri forventet dette. City skulle jakte på Liverpool, men Manchester United har sjokkert dem. Rashford, Martial, Lingard og James var fantastiske i en halvtime, og så kjempet hele laget seg gjennom det i resten av kampen.

– Hvis du hadde spurt meg om jeg trodde United kunne slå City borte, så ville jeg sagt aldri, men det har vært fire briljante dager for United.

FORNØYD: Her klemmer Solskjær etter et mål nordmannen scoret mot Manchester City. Nå fikset Solskjær seier fra trenerbenken.
Powered by Labrador CMS