tenhagcasemiro030623

– Vil fortelle ledelsen hva jeg trenger

WEMBLEY:  – Detaljene avgjør, sa Erik ten Hag på pressekonferansen etter finaletapet mot City.

Publisert Sist oppdatert

Nederlenderen ledet United til sin andre cupfinale denne sesongen, men i motsetning til ligacupfinalen mot Newcastle ble det tap på Wembley for United mot byrivalen City.

– Husk kampen på Etihad og se hvor vi er nå, påpekte Erik ten Hag da han møtte united.no og resten av pressen etter kampen.

– Først av alt vil jeg gratulere City med seieren. Det var en jevn kamp der vi var godt organiserte mot det som er verdens beste lag for øyeblikket. Kanskje vi er det det eneste laget i verden som kan slå tilbake mot dette laget, men det er detaljene som avgjør. De utgjør en stor forskjell, sier United-manageren.

Ten Hag ble spurt om hva som gikk galt på de to baklengsmålene som begge ble scoret av Citys kaptein Ilkay Gündogan, det første etter bare tolv sekunder.

– Vi vinner sammen og vi taper sammen. Vi må være bedre organisert for å unngå den type baklengsmål. Dette er en av lærepengene vi får. Jeg vil ikke kritisere enkeltspillere etter en slik kamp. Spillerne har hatt en god sesong. David også.

LES OGSÅ: Mer fra Ten Hag: – Det skal ikke skje

Manchester City v Manchester United: Emirates FA Cup Final
SENKET UNITED: Ilkay Gündogan.

Nå venter en sommer der det er ventet at United både vil kjøpe og selge flere spillere. Men det største usikkerhetsmomentet er hva som skjer med eierskapet av United. Erik ten Hag sier den prosessen ikke påvirker planene hans.

– Det er feil tidspunkt å tenke på det nå. Vi skal analysere det som har skjedd denne sesongen, men vi er allerede godt i gang med prosessen. Gapet til City må tettes over en hel sesong. Handler ikke bare om sommeren. Vi nærmer oss og vi skal forbedre oss. Jeg har bare én plan og det er å forbedre klubben og laget og kjempe for mine idéer. Jeg vil fortelle ledelsen hva jeg trenger, sier Ten Hag.

Se videosammendrag av kampen: 

Powered by Labrador CMS