– Nå må vi levere

Darren Fletcher vet hvor skoen trykker, og håper å få orden i rekkene til helgens toppoppgjør på Etihad.

Publisert Sist oppdatert

United går til søndagens kamp som ligaledere, og vet at seier vil bety seks poengs forsprang på den regjerende ligamesteren. Tap derimot, vil bety at City passerer United på bedre målforskjell.

Det siste er imidlertid et ikke-tema for Fletcher, som ikke er interessert i å gi de lyseblå noen fordeler denne sesongen. Slik det skjedde forrige sesong.

– Da tapte vi to ganger mot dem, noe som ble helt avgjørende siden vi også tapte ligamesterskapet til dem. Derfor er det på tide at vi får et resultat denne gangen, sier Fletcher til Manchester Evening News.

Må stramme opp bakover

Men om United skal slippe unna Eastlands med alle poengene nytter det neppe med forsvarsspill à la det som ble prestert under lørdagens kamp mot Reading på Madejski. Da rant det som kjent tre baller forbi keeper Anders Lindegaard.

– Nei, måten vi forsvarer oss på har blitt et problem for oss, innrømmer Fletcher.

– På faste situasjoner skyldes det imidlertid stort sett individuelle feil, og de kan vi forsøke å få luket bort, sier han videre, og forsikrer om at spillerne er opptatt av å få løst problemet.

– Vi prater jo om det, vi studerer situasjonene og prøver å få orden på det.

– Med tilsvarende forsvarsspill mot lag som City, vil vi utvilsomt bli straffet, så derfor er det av avgjørende betydning at vi spiller opp mot vårt beste på søndag, at vi holder fokus og sørger for at det ikke gjentar seg, sier Fletcher i intervjuet som du kan lese i sin helhet på MEN.

Powered by Labrador CMS