Klar for to nye avgjørende kamper mot City?

Vi er slettes ikke ferdige med viktige kamper mot City!

Publisert Sist oppdatert

Mandag ettermiddag bekreftet Manchester United at U18-kampen mot Manchester City flyttes til Leigh Sports Village.

Kampstart blir klokka 13.00 (skandinavisk tid) kommende lørdag. Det er gratis inngang.

United trenger bare uavgjort for å sikre avdelingsseieren i U18-ligaen, og det ville selvsagt vært ekstra deilig å gjøre det mot City – spesielt i lys av det som nettopp skjedde på A-lagsnivå.

Mason Greenwood (bildet øverst) & co kan også allerede ha vunnet tittelen før helgens kamp, hvis City ryker på et poengtap mot Blackburn tirsdag kveld. De lyseblå er den eneste teoretiske trusselen for United.

GJØR EN GOD JOBB: U18-trener Kieran McKenna.

Nøkkelkamp i U23-ligaen

United har en viktig kamp mot City kvelden før også, men der handler det om noe helt annet.

Uniteds reserver er nemlig på god vei mot nedrykk fra den øverste U23-ligaen, og United trenger virkelig å vinne fredagens bortekamp mot City.

Vi er fem poeng bak Tottenham, tre poeng bak Derby og ett poeng bak Sunderland, og har betraktelig dårligere målforskjell enn de to førstnevnte. Alle involverte har to kamper igjen, og vi må passere to lag på tabellen.

Det er altså sannsynlig at United må vinne både borte mot City og hjemme mot Everton – realistisk sett er fire poeng et minimum, og vi må uansett ha hjelp fra andre lag.

Forhåpentligvis kan U23-laget, som har vist gryende form, gjøre sin del av jobben på Citys akademianlegg. Et tap betyr etter alt å dømme nedrykk.

TAHITH CHONG: Har spilt bare slutten av sesongen på U23-laget, og har vist at han potensielt kan være spilleren som redder United.
Powered by Labrador CMS