– Beklager Rio!

Møt Matthew Stott, en 21 år gammel anleggsgartner og en særdeles skamfull City-fan.

Publisert Sist oppdatert

21 år gamle Stott var mannen som løp ut på gresset for å ta Rio Ferdinand etter Uniteds 3-2-scoring, men ble stanset i siste liten av en snartenkende og resolutt City-keeper Joe Hart.

Stott ble umiddelbart arrestert av politiet, og i dag, etter at adrenalinnivået trolig har gått ned noen hakk, er det en angrende synder som har tatt bladet fra munnen.

– Jeg ønsker å beklage overfor alle som ble berørte av mine handlinger i går, særlig Mr. Ferdinand og de andre spillerne. Jeg er svært skamfull over mine handlinger. Jeg har skuffet meg selv, min familie, mine medsupportere og Manchester City, sier den 21 år gamle anleggsgartneren via sin advokat.

Om gartneren finner frem en av sine egne spader for å grave seg ned er uvisst, men Stott sier han er flau over det han gjorde og håper at folk legger merke til at han aldri har vært i trøbbel tidligere.

– Jeg pleier å gå på kampene med min far, og er ingen typisk bråkete fyllebøtte. Jeg skal skrive et personlig brev til Rio og beklage, sier Stott.

Politiet i Manchester opplyser at ni personer, seks City-fans og tre United-fans ble arrestert etter kampen, noe som faktisk er et lavt antall sammenlignet med hva som er vanlig i store byderbyer.

Personen som kastet gjenstanden som traff Ferdinand er imidlertid ikke blant de arresterte.

Powered by Labrador CMS