– Jeg har ikke betydd så mye

United har tatt tre strake seire etter Paul Scholes sitt comeback, men veteranen vil ikke ta æren for poengfangsten.

Publisert Sist oppdatert
Det var ikke få som ble overrasket da Paul Scholes var å finne i troppen til United i FA cup-møtet mot City tidligere i januar. Etter å ha vært litt ustødig de første minuttene på Etihad har han vist at han fortsatt kan.

– Fortsatt der vi var

Manchester City slo som kjent Tottenham 3-2 på søndag. Engelskmannen er storfornøyd med at også United fikk med seg tre viktige poeng i helga. – Jeg mener at vi hadde den tøffeste kampen, fordi det er alltid vanskelig å vinne på bortebane. Begge lagene vant, så vi er fortsatt der vi var før søndagen – Det er fortsatt tre måneder igjen av sesongen og forhåpentligvis er vi der vi skal være når den tid kommer, fortsetter han til skysports.

Vil ha nummer 20

Midtbanespilleren er fullstendig klar over at laget hans må konsentrere seg om seg selv for å beholde tittelen i den rød delen av Manchester. – City gjør det utrolig bra for tiden, men vi er bare tre poeng bak og mange ting kan skje mot slutten av sesongen. – Vi må bare passe på oss selv og ta poengene vi trenger, sier rødtoppen.

– Kjenner til guttene

Det er ikke enkelt å omstille seg fra å være pensjonist til å plutselig være tilbake i fullt arbeid. Men Scholes påpeker at det ikke har vært vanskelig å sette seg inn i oppgaven om å ta igjen byrivalen. – Jeg tror det handler om å tilpasse seg mentalt. Det kan ta litt tid, men jeg har fordelen av å ha vært en del av klubben de siste fire/fem månedene og trent en del. – Jeg kjenner naturlig nok til guttene så det har ikke vært vanskelig å komme seg på plass igjen, avslutter Uniteds nye nummer 22.
Powered by Labrador CMS