– Savner Sergio

Manchester City-fansen går nervepirrende uker i møte uten stjernespissen sin.

Publisert Sist oppdatert

Mens den viktige fjerdeplassen ser ut til  forbli en fjern drøm for United-fansen, er det et gulljagende Manchester City som kommer til Old Trafford.

Manuel Pellegrinis menn møter United på Old Trafford tirsdag, før turen går til nord-London og et revansjesugent Arsenal. City er det eneste laget som kan avgjøre Premier League-gullet på egenhånd, men med tre kamper til gode på Chelsea er det et travelt program som venter de lyseblå.

Tor Sønsteby i Manchester Citys norske supporterklubb tror den kommende uken kan bli helt avgjørende for Citys gullsjanser

For å gjøre unna det verste spørsmålet fra United-leieren først; hvor stor er troen på lyseblått ligagull?

Mye avgjøres denne uken, vi trenger seks poeng mot dere og Arsenal.

De tre neste ukene venter storkamper mot United, Arsenal og Liverpool – alle på bortebane. Hvor avgjørende blir kampen på Old Trafford for ligainnspurten?

Den blir absolutt viktig. Vi trenger tre poeng til City her.

Det har blitt noen storseire til City de siste årene, og David Moyes har slitt med storkampene denne sesongen. Tror du det blir jevnt?

Ja, dette blir jevnt, tror begge lag vil satse.

Det har virkelig vært «scwhung» over angrepsspillet til City denne sesongen. Er det takket være taktikkgeniet Pellegrini, eller er det andre årsaker som ligger bak?

Det handler mye om rette spillertyper, men det er en stund siden alt fungerte så bra som i desember og januar. Vi savner Aguero, og Dzeko og Negredo er ute av form.

United mangler Nemanja Vidic og Robin van Persie på tirsdag, men vi har Wayne Rooney. Hvor stor er frykten for Rooney som har scoret elleve mål mot City tidligere?

Alltid stor respekt for han, som du sier spiller han alltid bra mot City.

Sergio Agüero scoret to ganger da City vant 4-1 på Etihad i høst, men er ute til dette oppgjøret. Hvordan tror du laget ser ut på Old Trafford?

Jeg tror vi spiller med fem på midten og èn spiss. Pellegrini bytter vel med Negredo og Dzeko på topp. Vi får håpe på at dommeren ikke avgjør kampen og at vi ikke får noen flere skader på noen av lagene.

Powered by Labrador CMS