Forventer en tøff kamp: Christophe Galtier.

– Jeg tenker Cantona når jeg ser Zlatan

St. Étienne-sjefen er full av beundring.

Publisert

Christophe Galtier. Han er St. Étiennes syvende far i huset, en klubblegende, og i tillegg en svært god venn av Eric Cantona. De to har kjent hverandre lenge, og Galtier spilte på lag (et lag med europeiske spillere) med Cantona i hans siste kamp på Old Trafford – æreskampen for München-tragedien, i 1998.

Torsdag besøker han sin kamerats gamleklubb, Manchester United, i Europa League. Nå har rødtrøyene en som minner om Cantona på laget, skal vi tro Galtier.

– Når jeg ser Ibra, tenker jeg på Eric Cantona, sier Galtier, før han begynner å prate om en annen superstjerne i United-laget.

– Florentin ønsker å drepe Paul

Paul Pogba møter nemlig sin bror, Florentin, når St.Étienne kommer på besøk torsdag.

– Vi har pratet mye om denne kampen, og jeg vet at dette er en viktig kamp for familien. De er en afrikansk familie (av opprinnelse), vet du, og da er det én ting som er viktig. Paul er yngstemann!

– Han er nødt til å vise respekt overfor sin storebror. Men mann mot mann er det ikke et problem for Florentin å spille mot sin bror. Han ønsker å drepe ham! Jeg tror bare det kommer til å bli vanskelig for deres mor, sier Florentin spøkefullt.

ZLATAN: Vår tids Eric Cantona?

– United størst i verden

Ikke bare sammenligner han Zlatan med Cantona, men Galtier har også skyhøye tanker om klubben han skal møte for første gang torsdag.

– Manchester United er verdens største klubb. Det er som et fjell. Mont Blanc. Himalaya. Det er et stort, stort gap mellom United og oss. Men jeg har en plan, sier den karismatiske sjefen.

Powered by Labrador CMS