Ryktesaker, uke 52

Ronaldo skal ønske seg bort fra Real Madrid.

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 31. desember:

14.30: Sam Johnstone gjør sakene sine meget bra i Aston Villa denne sesongen, og Steve Bruce har uttalt at han gjerne ønsker seg keeper-talentet på permanent basis.

Det blir vanskelig, hvis vi skal tro The Express. De melder at United henter tilbake Johnstone i januar, bare for å selge han til West Bromwich Albion.

11.50: Lokalavisen MEN mener å vite at Manchester United håper at Pogba kan bli den avgjørende faktoren som fører Dybala til Drømmenes Teater.

De to spilte sammen i Juventus, og Dybala har i ettertid uttalt at Pogba-overgangen var tøff å håndtere – grunnet deres gode vennskap.

11.45: Ja, dette er ikke første, men ganske sikkert siste gang vi skriver om Cristiano Ronaldo i 2017. Rapportene sier at portugiseren ønsker seg bort fra Madrid, og han skal ha bedt klubben om å senke utkjøpsklausulen hans slik at dette kan bli en realitet.

Daily Record trekker frem Manchester United og PSG som sannsynlige destinasjoner, men vi i united.no holder en liten knapp på at verdens beste fotballspiller kanskje blir værende i Real Madrid.

Lørdag 30. desember:

15.30: Den brasilianske Bordeaux-kanten Malcom har vært linket til Manchester United, men nå kaster også Tottenham seg inn i kampen om 20-åringen. Ifølge Daily Mail er ikke Bordeaux lystne på å selge ham før sommeren, og ikke uten at en klubb slenger minst £40 millioner på bordet.

Fredag 29. desember:

08.00: Ifølge The Sun har Juventus avslått et bud fra Manchester United pålydende £70 millioner + Henrikh Mkhitaryan, for den argentinske stjernespissen Paulo Dybala.
Avisen forstår det slik at United, for å få Juventus i tale, må heve sitt bud til £86 millioner.

Torsdag 28. desember:

20.30: Atletico Madrid-topp Miguel Angel Gil Marin  uttalte torsdag at klubben ikke har noen planer om å selge Antoine Griezmann i januar. – Vi har jobbet for å få disse to (Costa og Griezmann) på samme lag, og dette vil være veldig bra for oss. Frem til sommeren er utkjøpsklausulen hans 200 millioner euro, men jeg skulle ønske at han ble her også videre, sier Marin til Mega.

10.00: Juventus-angriper Paulo Dybala er en mann som stadig vekk blir nevnt som aktuell for en overgang til Old Trafford.
Men, om det skal bli noe av et klubbskifte, må United være villige til virkelig å punge ut. Ifølge The Independent har Juventus gitt klar beskjed om at det ikke blir snakk om forhandlinger om den 24 år gamle argentineren før minimum €150 millioner (£140 mill.) blir lagt i potten. Serie A-klubben ser til og med for seg at en eventuell budrunde kan resultere i en overgangssum på opp mot eller rundt £200 millioner.

07.45: Italienske Calciomercato melder at Manchester United, Arsenal, Tottenham, Milan og Juventus alle jakter på Ajax’ brasilianske angriper David Neres.
20-åringen, som ble hentet fra São Paulo i januar 2017, har med sine 9 mål og 12 assists på 22 opptredener fått sitt definitive gjennombrudd for Amsterdam-klubben denne høsten. Her er Neres’ Wikipedia-profil.

Onsdag 27. desember:

20.16: Ingen planer om å signere Griezmann, ifølge Marca. Les mer via Sports Witness her:

19.38: Ifølge belgiske La Derniere Heure er PSG veldig interesserte i å hente Marouane Fellaini til Paris, og de omtaler det også som en ideell destinasjon for 30-åringen. Det er interesse fra Tyrkia også, men Fellaini skal være opptatt av det sportslige, og PSG kan tilby mer enn lukrative avtaler.

08.15: Etter at José Mourinho kom med en aldri så liten bønn til United-styret om flere midler til overganger, gjentar Manchester Evening News at de er av den oppfatning at to signeringer er ønsket til Old Trafford i januar – en sentral midtbanespiller og en ving.

08.10: Ifølge spanske Marca har Barcelona kastet seg inn i kampen om United-aktuelle Mesut Özil. Arsenal-tyskeren skal være én av fem signeringer den katalanske klubben ønsker å gjøre i januar.

08.00: Fikk du med deg at Marouane Fellaini snakket om sin egen fremtid på Old Trafford i går?

Tirsdag 26. desember:

13.37: Oppfølging fra gårsdagens rapport om Malcom:

I artikkelen nevnes Dortmund-duoen Christian Pulisic og Julian Weigl som mulige forsterkninger i en lagdel Mourinho mener kan ha behov for ny energi.

09.33: Daily Star hevder i en såkalt eksklusiv sak at José Mourinho har troen på at United vil klare å signere Paulo Dybala i sommer. Han planlegger å selge Henrikh Mkhitaryan for å skape rom for den argentinske juvelen.

Dybala skal ha et tett forhold til United-sjefsspeider Javier Ribalta, som United hentet fra Juventus i sommer.

Vi anbefaler igjen en viss skepsis: Daily Star er ikke akkurat kjent som sannhetens trauste voktere de heller.

09.26: Situasjonen er fortsatt slik at Marouane Fellainis kontrakt går ut i sommer, og at han potensielt forlater oss vederlagsfritt. Mourinho ønsker å beholde Fellaini, noe som gir belgieren gode forhandlingskort jo mer tiden går, men Daily Express hevder at Fellaini ikke har noen intensjon om å bli i United. 30-åringen skal ha begynt å se seg om etter en ny klubb, og det skal være det samme for han om han går i januar eller i sommer, hevder avisen. Fellaini har angivelig et tilbud fra Kina.

Det må her påpekes at Daily Express er en svært lite treffsikker kilde. De nevner for øvrig også i en annen artikkel at Spurs ønsker å hente Luke Shaw.

09.06: Vi starter med en sak fra fredag vi ikke fikk med oss: Ed Aarons i The Guardian skriver at United forbereder et åpningsbud på £25 millioner for Fulham-stortalentet Ryan Sessegnon. Det 17 år gamle talentet har imponert stort på nivå to, og venstrebacken er ventet en stor karriere. United skal være forberedt på å la Luke Shaw gå for å gi plass til Sessegnon (som også kan spille venstreving) i troppen.

Sessegnon ble i november den første 17-åringen som scoret hat-trick i en av de fire øverste divisjonene i England da Fulham vant 5-4 mot Sheffield United.

Det er ventet at Fulham vil kreve i overkant av £30 millioner for diamanten sin. Tottenham er ventet å gjøre et nytt fremstøt om United skulle få et bud akseptert.

Mandag 25. desember:

20.45: Manchester United skal ha startet forhandlingene med Bordeaux for Malcom, skriver Daily Mail.

José Mourinho skal anse 20-åringen som et av de største talentene i Europa – og skal ønske å kjøpe han allerede i januar for å så låne han tilbake til Bordeaux ut sesongen.

Malcom står med syv mål på 18 kamper for den franske klubben i år.

Mourinho skal også være klar på at United er nødt til å forsterke troppen i januar, hvis de skal ha noen mulighet til å konkurrere med City.

Youtube kan man se et sammendrag av de beste innvolveringene til Malcom så langt enne sesongen. Vi anbefaler å skru ned lyden på høytalerne før avspilling.

Powered by Labrador CMS