Manchester United v Real Sociedad: Group E - UEFA Europa League

Trener endelig på gress igjen

Publisert Sist oppdatert

Christian Eriksen diskuterte rehabiliteringen sin med Helen Evans, Sam Homewood og David May i en podcast som vil bli utgitt i april. Innspillingen fant sted på Carrington denne uken.

Dansken har vært ute av spill siden han pådro seg en skade under FA-cupseieren mot Reading på Old Trafford i januar.

Rehabiliteringen hans har vært en gradvis prosess, men dansken ser han lyst på å kunne være med i siste del av sesongen.

— Det er veldig stille på Carrington, vil jeg si, jeg har ikke vært her når det er så stille. Kanskje var det litt likt da jeg signerte og hele laget var i Australia. Det var også veldig stille. Det er bokstavelig talt ingen her.

På spørsmål om Instagram-innlegget hans fortsatter Eriksen:

— Ja, det går bra. Jeg har akkurat begynt å være ute som du så med fotballsko på. Og så tar vi det derfra, det er neste steg. Jeg har vært på treningssenteret i noen uker nå, og nå er det på tide å ta neste rehabiliteringsøkt ute.

Eriksen har vært skadet flere ganger tidligere og under EM 2020 kollapset han med hjertestans i første kamp. Han innrømmet at det aldri er lett å være skadet, men erfaringene hans gjør at han kan takle det bedre enn han pleide.

— Jeg tror at jeg tidligere i karrieren min ville tatt det mye hardere enn jeg gjør nå.

— Du lærer at det bare er en del av karrieren din. Noen ganger er du heldig, noen ganger ikke. Spesielt med denne, når jeg ikke kan gjøre noe selv, er tankegangen bare å komme tilbake så fort som mulig på en sunn og sterk måte og ikke få noen tilbakeslag.

Powered by Labrador CMS