eriksen100622j

– Har gitt beskjed om at han vil bli United-spiller

Publisert Sist oppdatert

Det kan se ut til at Christian Eriksen er på vei til Manchester United.

Ifølge troverdige David Ornstein fra The Athletic har nemlig dansken oppnådd muntlig enighet med Manchester United om å bli United-spiller. Senere har de fleste andre kommet med lignende informasjon.

30-åringen skal nå være klar til å akseptere Uniteds tilbud om en treårskontrakt.

Prosessen med å få på plass kontrakten er i gang, og Eriksen må også bestå den medisinske testen. Akkurat det pleier å være en formalitet, og det er ikke ventet noen problemer med Eriksen heller, men på grunn av det som skjedde under fjorårets EM er det likevel noe en kanskje vil være mer spent på enn normalt.

Eriksen imponerte for Brentford etter at han kom inn i januar, og var en viktig grunn til at London-klubbens form bedret seg betydelig. Brentford ønsket å beholde ham, og det ble spekulert i at hensynet til familien kunne føre til at han ble værende i London, men det ser altså ut til at han har valgt United. Før Eriksen gikk til Brentford trente han med Erik ten Hags Ajax.

Han har 115 landskamper for Danmark – de siste fire nå i juni – og har scoret 38 mål for det danske landslaget.

Ifølge Fabrizio Romano vil Eriksen signere treårsavtalen denne uka, og det skal være bestemt et tidspunkt for den medisinske testen. En nøkkelfaktor i overgangen skal ha vært Eriksens samtale(r) med Erik ten Hag.

Powered by Labrador CMS