trioeriks

Eriksen kjemper mot Ingebrigtsen og Tiger Woods

Publisert Sist oppdatert

Lille speilet på veggen der, hvem har gjort det mest imponerende comebacket i verden her?

Det spørsmålet stilles hvert år nå av de som deler ut den prestisjetunge Laureus-utmerkelsen.

Nå er det klart at Uniteds Christian Eriksen er nominert til utmerkelsen «årets comeback». Det handler selvsagt om måten han har returnert på innen fotballen etter at han fikk hjertestans under fotball-EM i 2021.

Dansken er nominert sammen med norske Jakob Ingebrigtsen, golferen Tiger Woods, syklisten Annemiek van Vleuten, motorføreren Francesco Bagnaia og basketballspilleren Klay Thompson.

Ingebrigtsen er nominert for måten han slo tilbake på 5000-meteren i friidretts-VM, etter å ha blitt slått på 1500-meteren noen dager før.

Tiger Woods er nominert for sitt comeback som golfer, 14 måneder etter at han ødela foten i en bilkrasj, mens Klay Thompson returnerte til NBA etter to sesonger ute med skade, for så å vinne sin fjerde tittel.

Van Vleuten startet kvinnenes Tour de France med sykdom, havnet langt bak i leksa, men kjempet seg tilbake til seier der, mens Bagnaia vant sin første tittel etter å ha ligget en evighet bak midtveis i sesongen.

Det er disse scenarioene 71 utvalgte personer skal stemme over. Blant disse – de tidligere United-spillerne Ryan Giggs og Sir Bobby Charlton.

Tidligere har stjerner som Roger Federer, Rafael Nadal og brasilianske Ronaldo vunnet utmerkselen. 

Powered by Labrador CMS