Austria v Denmark: UEFA Nations League - League Path Group 1

– Det står mellom United og Brentford

Publisert Sist oppdatert

Flere medier meldte forrige uke at Manchester United hadde lagt frem et kontraktstilbud til Christian Eriksen. I tillegg til United ble da Tottenham, Newcastle og Brentford nevnt som andre alternativer for midtbanespilleren.

LES OGSÅ: Eriksen om interessen: – Jeg stresser ikke

Torsdag kveld hevder Sky Sports at dansken nå har kortet ned alternativene til å enten signere for United eller å bli værende i Brentford.

Begge klubbene skal ha kommet med finansielt lukrative tilbud, men at det er United som skal ha tilbudt de beste betingelsene.

Et gjensyn med Erik Ten Hag, som ga Eriksen mulighet til opptrening etter hjertestansen skal også være attraktivt for dansken.

Likevel er det noe som potensielt kan stikke kjepper i hjulet for en potensiell overgang til Manchester United.

Familien skal være veldig fornøyde med å bo i nærheten av London og skal være usikre på om å flytte nordover i landet. Forholdet til Brentford og deres store danske delegasjon med manager Thomas Frank i spissen gjør at «the Bees» heller på ingen måte stiller svakt i jakten på Eriksens signatur.

I tillegg skal Eriksen være bekymret for om han får nok spilletid i United til å være aktuell for spill for Danmark i VM. Dansken ønsker derfor å ha muligheten til å starte så mange kamper som mulig.

Tidligere torsdag ga tidligere Danmark-trener Åge Hareide Eriksen de beste skussmål noe du kan lese mer om her.

 

Powered by Labrador CMS