Everton FC v Manchester United - Premier League

Varane trakk det lengste strået i United-duellen

Publisert Sist oppdatert

Frankrike trakk det lengste strået mot danskene i Gruppe D og vant 2-1 i Qatar. Med det er Christian Eriksen og Danmark avhengige av å vinne sin siste kamp mot Australia for å ha mulighet til å avansere fra gruppespillet.

Både Raphael Varane og Christian Eriksen startet kampen. Varane ble byttet ut etter drøye 75 minutter spill, mens Eriksen spilte hele kampen.

Frankrike: Hugo Lloirs – Jules Koundé, Raphaël Varane, Dayot Upamecano, Theo Hernández – Aurélien Tchouméni, Adrien Rabiot – Ousmane Dembélé, Antoine Griezmann, Kylian Mbappé – Olivier Giroud.

Danmark: Kasper Schemeichel – Joakim Andersen, Andreas Christensen, Victor Nelsson – Joakim Mæhle, Christian Eriksen, Pierre-Emile Højbjerg, Rasmus Kristensen – Mikkel Damsgaard, Jesper Lindstrøm – Andreas Cornelius

Frankrike 2-1 (0-0) Danmark

Mål: Kylian Mbappé (60, 85), Andreas Christensen (67)


LIVE: 

90+6: SLUTT

90: Seks minutter lagt til.

85: MÅL!! Kylian Mbappe setter det som fort kan bli matchvinnermålet. Det er et strålende innlegg fra Griezmann som treffer stjerneskuddet, som setter ballen i mål med låret.

80: For noen sjanser! Denne gangen er det Danmark som ypper seg og det er innbytterne Dolberg og Braithwaite som skaper det. Avslutningen fra sistnevnte går like utenfor.

78: Ballen stryker stolpen for Frankrike, det er Tchouméni som header like utenfor på corneren fra Griezmann.

74: Varane blir byttet ut. Har gjort en god jobb for franskmennene og sett meget solid ut.

72: Plutselig smeller det igjen, Lindstrøm får ballen 45 grader ut og avslutter, Lloris varter opp med en god redning.

67: MÅL!! Christian Eriksen svinger inn corneren for danskene, der kommer Andersen som vinner første duell og stusser ballen videre i feltet, der dukker Andreas Christensen opp og header ballen i mål og vi er like langt.

60: MÅL!! Den måtte komme og hvem andre enn Mbappe er det som sender franskmennene i ledelsen? Stjerneskuddet spiller en nydelig vegg med Theo Hernandez og setter ballen ned i høyre hjørnet. Vakker fotball!

58: Frankrike fortsatt der de slapp og skaper store sjanser.

46: Andre omgang er underveis.

45: PAUSE

40: Fortsetter å produsere sjanser Frankrike, denne gangen er det Mbappe som kommer til avslutning. Ligger et Frankrike-mål i luften her.

35: Nydelig kontring av Danmark, Cornelius blir spilt gjennom, men fra skrått hold går avslutningen utenfor.

29: Kounde kommer til avslutning fra bakerste stolpe. Stopperen, som for kvelden figurer på høyreback, får et innlegg fra Mbappe, han forsøker på en halvvolley, men skuddet blir blokkert og ender til slutt i klypene til Schemeichel.

20: Nok en kjempesjanse til Frankrike, det er Dembele som legger inn på hodet til United-linkede Rabiot som får til en god heading, men Schemeichel leverer en kvalifisert redning.

12: Stor sjanse til Frankrike på corner, og det Rapahel Varane som kommer til avlsutning. Franskmannen løper seg fri på første stolpe og stusser ballen videre, men danskene får klarert. Avslutningen hadde nok retning utenfor det danske målet.

6: Christian Eriksen og Danmark har kommet best i gang i de 30 varmegradene i Qatar, foreløpig uten de helt store sjansene.

1: Kampen er i gang.

: Verdt å notere seg at begge lags keepere er kveldens kapteiner.

Powered by Labrador CMS