eriksene

– En veldig smart spiller

Den tidligere United-kapteinen er overhodet ikke overrasket over danskens solide start på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg spilte mot ham og har sett ham spille mange ganger. Jeg er begeistret. Han er en fantastisk spiller, meget smart, sier Carrick til Uniteds egen nettside manutd.com.

Manchester United brukte enorme summer på å hente en rekke forsterkninger i sommer. Flere av dem har allerede rukket å gjøre seg bemerket.

Lisandro Martínez og Tyrell Malacia har spilt seg inn på laget, mens Antony fikk en drømmestart med scoring mot Arsenal i debuten.

Manchester United v Atletico Madrid - Pre-Season Friendly
ELEGANT: Christian Eriksen har tilført Uniteds midtbane både trygghet og kreativitet.

Spilleren som har vært Uniteds beste så langt denne sesongen kostet imidlertid ikke et eneste pund i overgangssum, og Christian Eriksen har flere ganger blitt sammenlignet med Carrick i glansdagene.

Etter å ha spilt som en falsk nier i serieåpningen mot Brighton, har Eriksen vært hjernen på Uniteds midtbane, ofte i en litt dypere rolle enn det mange hadde trodd.

– Det spiller nesten ingen rolle hvilken posisjon han spiller i. Han vil tilpasse seg. Han er en meget intelligent spiller med mye kvalitet. Jeg ble veldig glad da han skrev under for oss. Han er en strålende spiller. Jeg er overhodet ikke overrasket (over at det har gått så bra, red anm).

Powered by Labrador CMS