Ryktesaker, uke 8

Arsenal-stjerne kunne vært Uniteds eiendom.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene i én sak, så kan de som ikke er interessert i spekulasjoner se et annet sted, mens det er lett tilgjengelig for de av dere som elsker rykter.

Forrige ukes rykter

Søndag 26. februar

Manchester United lå langflate etter Alex Oxlade-Chamberlain, men i stedet endte unggutten opp med å bytte beite til Arsenal.

– Det var interesse fra en rekke store klubber, og vi snakket med United og Sir Alex Ferguson. Men det hadde seg slik at han hadde spilt mot Arsenals ungdomslag som Southampton-spiller mange ganger, og han var fan av lagets spillestil, sier Oxlade-Chamberlains far, Mark, til Talksport.

Lørdag 25. februar

Ifølge O Jogo var representanter fra Uniteds speidernettverk på Etihad Stadium for å ta en nøyere titt på James Rodriquez da FC Porto spilte mot City i Europaligaen. Den colombianske vingen var nære ved å signere for Juventus i januar og er antatt å forlate Porto i sommer.

Fredag 24. februar:

Goal.com melder at Luka Modric stiller seg avventende til en eventuell kontraktsforlengelse med Tottenham. Den kroatiske midtbanespilleren, som lenge har vært nevnt i forbindelse med interesse fra United, hevdes å være bekymret for London-klubbens videre utvikling hvis nåværende manager Harry Redknapp forlater White Hart Lane til sommeren. Det er ventet at Redknapp vil takke ja dersom han blir tilbudt jobben som engelsk landslagssjef etter nylig avgåtte Fabio Capello.

Torsdag 23. februar:

Daily Mail melder i dag at Manchester United kommer til å få hard kamp fra AC Milan om å sikre seg Benficas Javi Garcia. Avisen skriver videre at Sir Alex Ferguson fortsatt leter etter en sentral midtbanespiller, og at Garcia skal være mannen United helst vil ha. Ifølge rapporter fra Portugal skal Milan nå være klare til å by på midtbanespilleren, som skal være verdsatt til 17 millioner pund. Da gjenstår det bare å se om Fergie og United går tapende ut i en eventuell budrunde, eller om skottens overtalelsesevner er nok til å få Garcia til Old Trafford. Ifølge Talksport skal Uniteds Paul Pogba være svært nær en overgang til Juventus. Den italienske avisen La Gazzetta dello Sport hevder at franskmannen har fått et kontraktstilbud fra Juventus, og at United-spilleren kan signere allerede neste måned. Det skal være en kontrakt som binder han til den italienske klubben i fire sesonger og unggutten skal ha blitt tilbudt høyere lønn av ”Den gamle dame”. I tillegg skal fortsatt AC Milan følge Pogbas situasjon svært nøye.

Onsdag 22. februar:

Benficas Javi Garcia (bildet) har vært aet til Manchester United og en rekke andre storklubber fra Italia, Spania og Tyskland. Flere klubber følger 24-åringens situasjon nøye. Det har blitt rapportert fra England at Garcias agent har vært i samtaler med United angående en eventuell overgang til Old Trafford i sommer. Ifølge Skysports avkrefter nå agenten det selv. – Jeg ikke si noe som helst, ingen har kontaktet meg, sa Quillon til den portugisiske tv-kanalen TSF. – Det er ingen tilbud, bare rykter. Mye tyder på at Riccardo Montolivo ikke blir å se i United-drakt. Ifølge Talksport skal italieneren være svært nær en overgang til AC Milan. Midtbanespilleren er forventet å forlate Fiorentina til sommeren, da han ikke har skrevet under ny kontrakt med klubben. Både Arsenal og Manchester United har vært aet til Montolivo en god stund. Den italienske radiostasjonen Lady Radio hevder nå at 27-åringen har fullført sine forhandlinger med Milan og kommer til å signere en fireårs avtalte med klubben. Den chilenske landslagsspilleren Mauricio Isla skal visstnok være aktuell for Manchester United. Det er Talksport som kommer med denne påstanden. Han er en allsidig spiller som kan spille både forsvar og midtbane, og han har avslørt at han kommer til å forlate Udinese når sesongen er over.

Tirsdag 21. februar:

Etter torsdagens seier mot Ajax skrøt Sir Alex Ferguson av nederlendernes 20 år gamle playmaker. United-manageren ga uttrykk for at de følger med Christian Eriksens situasjon nøye. Unggutten selv har også fått med seg uttalelsene til Sir Alex og dansken legger ikke akkurat en demper på ryktene om en overgang til Old Trafford. – Det er utrolig å få høre det og det er en ære at det er han som sier positive ting om meg, spesielt siden det ikke bare kommer fra en tidligere manager, forteller Eriksen til Ekstra Bladet. – Det er noe jeg må bli vant til. Han er en spillets beste managere. Jeg ønsker å spille for en toppklubb en eller annen gang, men akkurat nå drømmer jeg ikke om noe så stort. Nå drømmer jeg bare om å spille for Ajax. United-aktuelle Wesley Sneijder aes bort fra Inter nærmest hver eneste dag. De siste ukene har det vært spekulert i en overgang til russiske Zenit St Petersburg. Russerne har gått ut i media og sagt at de ønsker å signere nederlenderen, men de skal ikke ha fått napp. Midtbanespilleren selv har uttrykt at han ikke ønsker å forlate Inter riktig enda. – De (Zenit) var villige til å gå veldig langt for å signere meg. Det var absolutt ingenting galt med tilbudet deres. Jeg tror bare ikke det er rett tidspunkt for meg å forlate Inter, forteller Sneijder til Voetbal International.

Mandag 20. februar:

Uken starter med det emirates24 omtaler som «gode nyheter for United, dårlige for Chelsea, og forferdelige for Tottenham Hotspur». Nettstedet henviser til en «rapport» i Daily Mail, som hevder at Spurs’ kroatiske midtbaneelegant, Luka Modric, har vendt ryggen til Chelsea, fordi han ønsker seg en sommerovergang til Manchester United. 26-åringen fra Zadar skal ha fortalt venner av seg at han er glad han ikke forlot Tottenham til fordel for Chelsea i fjor sommer, ikke minst nå som han er vitne til de ustabile forholdene som råder på Stamford Bridge. At Sir Alex har merket seg Ajax’ 19 år gamle midtbanespiller Christian Eriksen, det vet vi fra før. Dansken sies å være verdsatt til rundt £15 millioner, et beløp som trolig er minst £25 millioner lavere enn det som står på prislappen som Luka Modric har hengende rundt halsen. Men det vi egentlig skulle si, var at Sir Alex – i tillegg til Eriksen – har sett seg ut enda en dansk Ajax-spiller. Han heter Victor Fischer, er bare 17 år gammel, og kom til Ajax fra Midtjylland i fjor. Det er Manchester Evening News som hevder å kjenne til Fergusons interesse.

Ifølge Click Manchester og The Telegraph har ikke Sir Alex Ferguson gitt opp håpet om å hente Napolis Marek Hamsik til klubben. Det er forventet at United vil ha speidere på tribunen når Napoli møter Chelsea i Champions League. Det antas at United må ut med £35 millioner om de vil sikre seg midtbanespilleren.

Powered by Labrador CMS