eriksenar

Disse spillerne er nominert til «månedens spiller»

Det går mot slutten av september og tre spillere har blitt nominert til tittelen «månedens spiller». Lisandro Martinez ble kåret til vinneren i august, men er ikke nominert denne måneden. Fansen har nå mulighet til å stemme frem den spilleren de mener har spilt best i september.

Publisert Sist oppdatert

Christian Eriksen

Midtbane-spilleren har ikke vært i klubben i lenger enn et par måneder, men dansken har allerede vist sin plass på laget. Han har startet i alle de seks Premier League-kampene denne måneden og har blitt lagt godt merke til på midtbanen.

Manchester United v Arsenal FC - Premier League
GODT MERKET: Christian Eriksen har gjort seg godt merket på midtbanen.

Jadon Sancho

Ikke bare har Jadon Sancho startet i begge Premier League-kampene for september, i tillegg til å ha scoret kampens eneste mål mot Leicester.  Jadon Sancho har imponert godt, og vil nok fortsette både med å imponere og å score mål utover sesongen.

sanjub
MÅLSCORER: Jadon Sancho har scoret to mål hittil denne sesongen.

Raphaël Varane

Raphaël Varane har også startet i begge Premier League-kampene denne måneden og lever nå opp til forventningene mange fans hadde til ham da han kom til klubben forrige sommer. Varane har blitt en del av en god midtstopper-duo, sammen med Lisandro Martinez. Franskmannen har vist seg godt frem og hatt flere avgjørende inngrep.

feilfri
VIKTIG SPILLER: Raphaël Varane har blitt en viktig spiller i Uniteds forsvar.
Powered by Labrador CMS