eriksen223

Eriksen tilbake og sjelden sjanse for Pellistri?

Publisert Sist oppdatert

Facundo Pellistri var på banen i alle Uruguays tre VM-kamper. Han startet også i to av dem, men har fortsatt til gode å spille en tellende førstelagskamp under Erik ten Hags ledelse.

Kanskje endrer det seg til uka.

Som de første VM-spillerne har nemlig høyrevingen og danske Christian Eriksen nå returnert til Carrington for treninger med resten av førstelaget.

Det betyr at de er sikret over én ukes trening med resten av laget før ligacupkampen mot Burnley neste onsdag.

Så gjenstår det å se om Ten Hag har latt seg imponere av Pellistri i VM såpass mye at han eventuelt får sjansen mot Burnley.

Foreløpig har ingen av de andre VM-spillerne returnert.

Uniteds engelske, brasilianske, portugisiske og nederlandske VM-spillere ble alle slått ut 9. eller 10. desember, noe som betyr at de etter én ukes ferie tidligst er tilbake på Carrington kommende helg, eller kanskje mest sannsynlig, mandag 19. desember.

Så gjenstår det å se om Maguire, Shaw, Rashford, Fernandes, Dalot, Malacia, Casemiro, Antony og Fred går rett fra en VM-spill og en ukes ferie til å starte mot Burnley 21. desember, eller om de får en birolle de første dagene etter comebacket.

Alle disse skal uansett være klare igjen til første ligakamp etter VM, hjemme mot Nottingham Forest 27. desember.

Mulig førsteellever mot Burnley, kun med spillere som har én uke eller mer trening med laget før kampen:

De Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Mengi, Williams – McTominay, Eriksen – Elanga/Pellistri, Van de Beek, Garnacho – Martial

LES OGSÅ: Hannibal bestemann i returen

Powered by Labrador CMS