Brentford v Southampton - Premier League

— Spissene våre vil nok være ekstra glade

Publisert Sist oppdatert

Fredag ble det kjent at Christian Eriksen har signert en treårsavtale med United etter å ha vært koblet til klubben over lang tid. 30-åringen har tidligere spilt i to Premier League-klubber, Tottenham og Brentford, i tillegg til å ha vunnet ligatitler med Ajax og Inter.

Med andre ord er han en erfaren spiller, og Erik ten Hag tror erfaringen hans vil være avgjørende og at Uniteds andre spisser vil være ekstra glade for å kunne jobbe med ham. 

— Han er en erfaren spiller. Han har spilt i flere land som for eksempel Italia, Nederland og i England over lengre tid, så han kjenner til Premier League. Det er absolutt er fordel at vi har han med på laget, sa Ten Hag til Manutd.com.

Austria v Denmark: UEFA Nations League - League Path Group 1
ERFAREN SPILLER: Erik ten Hag mener det er en fordel å ha Christian Eriksen på laget.

— Jeg synes han er en fantastisk spiller og jeg tror fansen vil like å se på ham spille, fordi han er kreativ og han har ideer. Jeg tror spesielt spissene våre vil være ekstra glade fordi han er som kan involvere dem i kampene.

Christian Eriksen ble Erik ten Hags andre signering denne sommeren, og ifølge Ten Hag var det et svært bevisst valg fra Uniteds side.

– Det handler ikke om å bare hente spillere. Det handlet om å få tak i de rette spillerne. At vi nå har fått ham, at han er en del av laget vårt, forteller derfor alt. Vi var veldig selektive, og jeg er veldig fornøyd med at vi lyktes med å få ham, sier United-manageren.

Tidligere har nederlenderen også hentet Tyrell Malacia, mens Lisandro Martinez blir nummer tre når arbeidstillatelsen og legesjekken går i orden. Det bekreftet klubben søndag ettermiddag.

Powered by Labrador CMS