– Vi må holde fokus

Marouane Fellaini beordrer lagkameratene til å holde fokuset på kampen mot Aston Villa.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag tar Manchester United imot Aston Villa på Old Trafford.

Fellaini, som for øyeblikket er i hardt vær etter å ha blitt anklaget for å ha albuet og spyttet Pablo Zabaletet i ansiktet, oppfordrer lagkameratene sine til å holde fokus på kampen mot Aston Villa.

Tror på en bra kamp

– Vi må holde fokuset, ellers risikerer vi å tape kampen, uttalte belgieren overfor United Review.

– Vi tar alltid kamp etter kamp og prøver å vinne de. Vi har spillerne og troppen til å gjøre det, så vi vil se hva som skjer. Vi er bestemt på å gjøre en god forestilling, sikre tre poeng og avslutte sesongen bra.

– Aston Villa tapte forrige kamp mot Stoke City og de vil komme hit for å vinne, for de trenger også poengene. Jeg tror det blir en bra kamp, de har noen talentfulle spillere og de vil nok prøve å imponere fansen deres på Old Trafford.

– Benteke har mye kvalitet

I FORM
I FORM: – Benteke har alle kvalitetene til å bli en klassespiss.

Da belgieren fikk spørsmål om sin landsmann Christian Benteke, som spiller for Aston Villa, svarte han følgende:

– Han gjorde det veldig bra forrige sesong og har vært en del skadet denne sesongen, men han spiller veldig bra for tiden og scorer noen flotte mål – jeg håper bare han ikke scorer mot oss!

– Han har mye kvalitet, han er veldig sterk, han kan holde på ballen, drible og løpe med den – så han har alle kvalitetene til å bli en klassespiss.

På spørsmål om han vil råde forsvaret: – Om jeg vil råde våre forsvarsspillere? De har mye erfaring rundt jobben, så jeg tror ikke de trenger det, sa han avslutningsvis

Powered by Labrador CMS